Kuzuletta bebitomom Benim de o haftadayken dört gün çok azalmıştı hareketleri. Dr a gittim kıpraşmaya başladı, yalancı çıkardı beni 🥹Ama doktorum günde en az 10 hareket saymamı söyledi. Sonucu bize de haber eder misin, umarım bir sorun yoktur
bebitomom Kuzuletta stresten oğlum küsmüş sanırım çıktım doktordan herşey iyi canım Allah razı olsun 🙏🏻
bebitomom Avril çok şükür canım iyimiş oğlum bir sorun yok dedi doktor kilosunu falan öğrenmiş oldum en azından 😊
bebitomom Slnuzn1 Bet1 yagmur089 Sedosh Adenkaratepe Sedatk Gunes17 kevserky Kızlar hepinizden Allah razı olsun çıktım şimdi hastaneden oğlum iyi kalp atışı da çok iyi dedi doktor stresten kaynaklanmış suyu herşeyi iyi dedi çok şükür Allah hiç bir anneye bu korkuyu yaşatmasın 🙏🏻
Matmazelbebi bebitomom Geçmiş olsun endişe ile okudum yorumlarınızı ama iyi sonuç almanıza sevindim 🥺🥰❤️
bebitomom Gunes17 Allah razı olsun hepimi sağlıklar alırız kucağımıza inşallah 🙏🏻 evet plasenta aşağıda demişti geçen hafta devletde ki doktorum biraz kafama taktım sanırım ama bu doktor çok içimi rahatlattı
Gunes17 bebitomom aminn Rabbım iyi doktorlarla karsilastirsn çok şükür benim 2 gebeligimde iyi doktora denk geldi 🥰🥰🥰
bebitomom Gunes17 devlet doktorun da aslında çok iyi ama biraz garantici kötü olasılığa alıştırmak için kötü yanlarını söylüyor
Gunes17 bebitomom benim ilk gebeligim özeldi doktor hep ters konuştu para için her tahlili yaptırmam için korkuttu devlete döndüm özelden daha iyi çıktı doktor gerçekten şans işi
Esra_ypr26 bebitomom aynen doktor banada dedi gün içinde hiç hareket etmezse bekleme gel dedi ihmal etme için rahatlar en azından inşaAllah ciddi bir durum yoktur
bebitomom Esra_ypr26 gittim canım bir sorun yok çok şükür sıpa hastaneden çıktığımdan belli kıpır kıpır boşa korkutu beni 😂
Papatyaaa__ bebitomom normaldır çünki bu haftalarda uyurlar bebekler ama yinede endişe ediyorsan git doktora
Gunes17 bebitomom ilk gebelik corlu devlet hastanesi ABDULLAH CEVRIOGLU bu gebelik cerkezkoy optimed hastanesi OĞUZHAN INCELI ikiside bal gibi doktor çok şükür iyi doktora denk geldim ikisinde de
Papatyaaa__ bebitomom 30lara gel o zaman görürsün savaş çıkcak karnında 😅tadını çıkar kaburgamın altına kadar sokuyor ayağını😂
aresmia bebitomom insallah hiçbir şeyi yoktur sağlıklıdır kuzun 🙏 bazen benimkide yapıyor aynı haftadayız. Bir telaş sarıyor 😔 kendi kendine hareketleniyor. İçini serin tut iyidir eminim🥰
bebitomom aresmia iyi iyi canım çok şükür gittim hastaneye ilk hamileliğim ondan biraz tedirginim ama çok şükür oğluşum gayet iyidi 😂