Herseyguzelolsun7 Kelle0129oekd gece hala yüzüstü uyuyor buluyorum kendimi 🤭 Ben ara ara şişip iniyorum sanki yediklerime göre
Herseyguzelolsun7 -Bal123- maşallah benim de 2 hafta önde doktor bana da erken gelmek isteyebilir demişti 💕🤗kısmet Sağlıkla vaktinde gelsin miniğiniz 🧿❤️
Sirine34 -Bal123- kilosunu öğrenmem de sakınca var mı şekeriniz çıktı mı suyunuz fazla mı biz de 30 haftalığız ve 2 hafta önden gidiyoruz suyum fazla 😓
Herseyguzelolsun7 esraylcnkayaa maşallah en güzeli sanırım son zamanlara kadar ağırlaşmadan gitmesi konfor açısından. Ben ara ara şişip iniyorum yediklerime göre 🤭
esraylcnkayaa Herseyguzelolsun7 kontrole gittiniz mi bebişlerin kilosu ne kadar olmuştur acaba. Ben haftaya gidecegim
Sevval0308 Herseyguzelolsun7 33+3 elhamdülillah. Ama 30 dandir geçmiyor sanki :/ gece uykularim çok sıkıntılı tuvalet ve su sorunu çekiyorum sürekli :) agirlasma da başladı nefes alamama felan ama elhamdülillah yine de çok şükür
Herseyguzelolsun7 Sevval0308 sağlıkla büyüsün vaktinde gelsin bütün zorlukları unuttursun inşallah ❤️🧿
beyzanurk2502 Herseyguzelolsun7 33+2 🥰 çok şükür benim ağırlaşma gibi bir sorunum olmadı uyku problemi de daha yaşamaya başlamadım her gün 10 saatten fazla uyuyorum 😅😅 tek sorun sürekli tuvalete gitme ve yeme ihtiyacı 🫠🫠😅
Banubebek1 Herseyguzelolsun7 bizde bugün 29 haftalık olduk ufak tefek ağrılar kramplar dışında sorunumuz yok şükür. kızımla az kaldı artık heyecan sardı kıyafetleri hazırlıkları yıka ütüle kaldırıyorum sonra çanta hazrlıcam yavas Yavas sağlıkla alalım kucaklarımıza inşalla duygusallık üst safhada bizde 🥰🥺
Mervosssse Herseyguzelolsun7 masallah sağlıkla gelsin ❤️ bizde 34+4 olduk. Yaklaştık yolun sonuna… rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Herseyguzelolsun7 Sirine34 benim de 28+0’da 1576 gramdı şeker yüklemem olması gereken en alt seviyede çıktı bir problem yok çok şükür suyum da azıcık fazlaydı ama sorun yokmuş bebeğim de iki hafta önden gidiyor