17 mayıs yani bu sabah hastaneye yatışım yapıldı önce damar yolu açıldı hemşire arkadaşlar bazı sorular sordular hepsi çok güler yüzlüydü. Son dakika nst’de ağrılarım çıktı ama açılmam fazla olmadığı için sezeryan olmak istedim. Saatim gelince sedye ile ameliyathaneye indirildim anestezi doktoru spinal anestezi ile uyuşturdu inanın incecik bir iğne ve hissetmiyorsunuz ağrısını çok fazla (damar yolum açılırken daha çok acıdı diyebilirim) zaten anında ayaklarınıza bi sıcaklık geliyor dokunmaları hissediyorsunuz ama 0 acı. Ben sondayı anesteziden sonra taktırdım hiç acı duymadım daha sonra doktorum geldi eşim de yanımdaydı ameliyat esnasında güle oynaya oğlum sağlıkla doğdu çok şükür ameliyat esnasında hafif mide bulantılarım oldu onun dışında her şey iyiydi. Odaya çıkarıldım oğlum 10 dakika sonra geldi hemen emzirmeye başladım ama sütüm yoktu doğal olarak hem emzirip hem mama takviyesi yapıyorum. 2 saat sonra ağrılarım başladı hemen ağrı kesici içtim ve rahatladım inanın geçmeyecek bi ağrı değil zaten bebeğinizin kokusunu alınca ne ağrı kalıyor ne acı. Tek sıkıntım gazımın çok geç çıkması oldu 14. Saatimde çıkardım çorba verdiler öncesinde bol su ve kahve içtim baş ağrısı olmaması için. Biraz uzun olduğunun farkındayım ama detaylı ancak böyle anlatabilirdim dünyadaki en güzel duygu annelikmiş rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸💜

hilaltas Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öncelikle.
    Sonta çıkarılırken hissettinizmi peki acıdımı?
    Birde bulantılarınızda ilaç verdilermi?
    Ve ameliyat esnasında üşüdünüzmü?

hilaltas Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin sizlere çok geçmiş olsun 🌺

eylul1809 Amin çok sağ olun. Sonda ne takılırken ne çıkarılırken hiçbir şey hissetmedim. Bulantım için ilaç yaptılar evet ve hemen etki gösterdi. Hayır ameliyathanede hiç üşümedim ama sonlara doğru bayağı sıkıldım 😁

hilaltas ay inşallah bende sizin gibi doğururum 🙈🙏🏻 16 hazirana sezeryan günü verdi doktorum

Ecem4545 öncelikle çok teşekkür ederim. Birçok kez ameliyat oldum ama en zoru buydu diyebilirim tabii ki bu kişiden kişiye değişir ağrı kesicilerle destekliyorum ama dediğim gibi bebeğinizle ilgilenirken ağrı acı düşünmüyorsunuz

Gözün aydın canım sezeryanı neden seçtin hemen? Normali deneseydin ben pişmanım ömür boyu bıçak izi😩

Fatmabltc artık belli değil iz ve normal doğumda da kesi atıyorlar aynı şey