ayanarta1 Yagmur75 yasmin51 sasa123 merhaba benimde ikinci gebelik 3 gün gecikme ile öğrenip dayanamadım hemen doktora gittim 4+4 de kese çok küçüktü bugün 5+3te kesenin gelişimi çok güzel dedi ama bebek görünmedi hala 10 gün sonra gideceğim inşaallah görürüm 🥹
Crocus20 EsAl- aa süper. Yarın keseyi kalp atışını duyabilecekmisiniz acaba🤗 bana da haber verirmisiniz. Ona göre bende randevu alayım🥰
ulkuu16 Kızlar benim de 4 haftalık ama beta değerim 4 haftalığa göre düşük çıktı 135 değerim 18 mayısta kan verdim. Düşükle sonuçlanabilir dedi doktor bu şekilde olup sonradan değeri yükselen var mı?
Adnuff Merhaba kızlar bende 6 haftalığım. Bu hafta keseyi gördü , haftaya da bebeği görmek için çağırdı. Ama hiç kan tahlili falan yapmadı.vitaminlere hormonlara vs.bakılmadı. Size kan tahlili yapıldı mı.
Crocus20 Adnuff banada doktor kan tahlili için liste verdi sağlık ocağı almak zorunda 2 yerde birden verme sağlık ocağında vermen yeterli sonuçlara bakarız dedi.
EsAl- Crocus20 Kesemizin içinde minik bir bezelye göründü ☺️ Kalp atışını da duyabildik çok şükür 🙏🏻 Fakat çok kısa doktor henüz çok küçük olduğu İçin denk getirmek çok zor oluyor dedi ama birazcık da olsa duyabildik ☺️
Crocus20 EsAl- çok sevindim canım.bundan sonra daha çok duyarsın ❤️ ilk gebeliğin mi? Sağ salim doğsunlarda. Bende pazartesiye randevu aldım bakalım inş bende duyarım
KumCi Radishnm bunu demeee şükret kızz ben de o haftalarda niye yok diye sinirleniyordum şimdi mide bulantısından yataktan çıkamıyorummm 🥺