Melekayyildiz Kızlar ☺️ Betaya bakmadi doktorum, kesemiz göründü rahim içinde herşey normal ilerliyor dedi 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz nasipse 🥰
zeynep50_ Melekayyildiz gözün aydın olsun canım en sonki hetan kaçtı aceba inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsın 🥰
Crazy06 @Nurkoylms bende 5 haftalıkken ögrendim suan 6 hftalıgım haftaya gidecm doltora 7.haftaya denk geliyor ama o kdr mereak ediyorum ki ne durumda faln die hem sevinc hem korku bir arada
ayanarta1 Yagmur75 yasmin51 sasa123 merhaba benimde ikinci gebelik 3 gün gecikme ile öğrenip dayanamadım hemen doktora gittim 4+4 de kese çok küçüktü bugün 5+3te kesenin gelişimi çok güzel dedi ama bebek görünmedi hala 10 gün sonra gideceğim inşaallah görürüm 🥹
zeynep50_ Nurkoylms yarın inşallah keseyi de görürüz için rahatlar biraz da olsa çok endişeliyim bir haftadır iki güne bir kan veriyorum
Melekayyildiz zeynep50_ 2 günde bir değerlerin iki katına çıkıyorsa sanırım endişe edecek bir durum yok 🥰 keseyi 5. Haftada görüyorlar çoğunlukla ama içi boş oluyor genelde nokta kadar olduğu için, bu yüzden 2 hafta sonra falan tekrar çağırıyor doktorlar ☺️
zeynep50_ Melekayyildiz benim şu an bata göre 6.haftam canm inşallah yarın gittiğimde görürüm keseyi de dua et benm için de 🥰
glbhr1 Radishnm bende 6 haftalık oldum ve 2 gündür koku,tat, bulantım başladı ne yemek yiyebiliyorum ne bişey
busragil sasa123 ayy başlığı görünce çok duygulandim, çunku 5 degil 35 haftaligim artik😔😔😔 Ah zaman. Çok çok guzel hamileligin ilk zamanlari tipki evliligin ilk zamanlari gibi😆😆 Simdi sabirsizliktan duramıyorum bebişımı bekliyorum özlemle