Melekayyildiz Nurkoylms 5 gün geçmişti regl, 4 Mayıs’ta ilk olarak evde test yaptım hafif silik çıktı çizgi, aynı gün hastanede kan verdim geç döllenme olmuş 3+6 haftalik şuan dedi doktor. Beta çok düşük çıkmıştı 42ydi. 4 gün sonra yükseldi değer☺️
Derin11 Melekayyildiz benim de aynı şekil oldu evde yaptım silik çıktı kan verdim 21 ile öğrendim kademeli yükseldi 2 gün önce en son 3209 gördüm
Nurkoylms Melekayyildiz bende cok erken ögrendim regl günümden 3 gün once test yaptirdim hatta 7 haftalik olunca doktora gidecegim
Nurkoylms Melekayyildiz benimde ayni sekilde 83 cikti 7 mayista deger tekrar kan vermedim ay sonunu bekliyorum 7 haftalik olunca direk doktora gidecegim
zeynep50_ Nurkoylms 1600lerdeydi bugün ölçtürdüğüm de istersen vajinal bakalım dedi ama ben istemedim
zeynep50_ Radishnm canım benimkisi de öyle normalde 6+2 ama bugün betam 1600 çıktı yani tahminenn 4 haftalık falan keseyi görmek için cumartesiyi bekliyoruz geç döllenme olabiliyor bazen
Melekayyildiz Derin11 hayırlısı olsun hepimiz için ☺️ erken öğrenilen gebeliklerde normal olarak düşük çıkabiliyormuş, 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş değerlerin. Doktorum öyle demişti ☺️ Sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🤲🏼
zeynep50_ Nurkoylms ilk öğrendiğimde 377 idi iki gün sonra Nurkoylms ilk baktırdıgimde adetim 5 gün gecikmisti 377 çıktı iki gün sonra 924 sonraki iki gün sonraki olcturmemde de 1700lerde çıktı canm cumartesi tekrar gidicem artık keseyi görürüz dedi doktor inşallah senin değerin kaçtı
Nurkoylms Derin11 ama benim adet gunumden önceydi bu deger asiri silik cizgiyle ogrendim evde idrar testi yaptim sonra cizgiler koyulasmis yani yukselmistir
Ceren1993 Ben regle göre 6+4 olmam lazım ama kesem 5+1 oldu bugün keseyi gördüm ben pazartesi kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim geç döllenme olmuş bende ara ara midem kalkıyor ve akşamları midem sürekli yanıyor alev alev😂😂
Crocus20 sasa123 benimde 5+6 saat 12 yi geçtiği için 😅 15 mayısta(5+3) doktora gittim doktor keseyide bebeğide gördü. Kalp atışı için 1 hafta bekleyelim dedi sadece.
Feyza_d Crocus20 benimde 5+5 şuan 5+3 de beta 28950 çıktı cumartesi gidicem doktora acaba kalp atış duyulur mu ki
EsAl- Crocus20 aynıyız sizinle benimde 5+6 geçen hafta salı günü(9mayıs) gitmiştim bende doktora keseyi gördük 19 Mayıs için randevu verdi gel kalp atışına bakalım diye 🙏🏻
Ustunneliff Nurkoylms benim 7.haftaya kadar bulantım olmadı kusmadım 7+4 oldum dün ilk kez sabah ve akşam kustum 🥲
yasmin51 Melekayyildiz benim bu haftalarda beta 26610 du yani 5. Haftada ilk gebeliğimde 8 bin civarıydı normal mi acaba randevum haftaya doktora daha
Melekayyildiz yasmin51 benim ilk gebeliğim henüz acemiyim bu konularda, bilgim yok inanin ama biraz yüksek sanki betaniz☺️