Minikpopo mujdefem 23 değil de 24 sabah 08.00 de spinal sezaryenle doğumumuz var Allahın izniyle 🙏🏻❤️ Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin hayırlısıyla inşallah 💞🌸
Seyma_ mujdefem doktorumun dedigi gibi kolay dogum yok. Kolay olmayacak ama sonu güzel olacak insallah
mujdefem BeycanNazlstgl Allah yardımcımız olsun sonu mükemmel değil mi olumlu düşünelim sıkmayın kendinizi sonuçta uyuşturulacak
BeycanNazlstgl mujdefem inşallah canım çok stres yapıyorum ağlıyorum korkudan kızımıda düşündükçe içime mutluluk doluyor ama işte elimde değil😢
Melke35 BeycanNazlstgl ayy ben bile heyecanlandım korkmayın bebişi düşünün Allah yardımcımız olsun takipdeyim hala :)
mujdefem Seyma_ kolay değil bencede bir de normal doğurmayan ana değil muhabbeti eden cahil cühelalar var onları epey tiii ye alıyorum da bazen sinir bozucu olabiliyor durum
Tugcetaylanliyadua Benimde 23 Kasıma denk geliyor normalde. Yani 40. Haftayı doldurmuş oluyorum. Ama o gün mü gelir bilmem. 😊
Tosbik mujdefem 23 kasım sabah 08.00de planli sezaryen ile doğum yapcam bende insallah 🙏😍 Hepimiz sağlıkla alalim kucagımıza insallah 😘
mujdefem nermuh sezeryanı genelde 38+ üstüne veriyorlar die duymuştum özel değilse neden 37 de alınyor
Seda_Kptn mujdefem nasıl heyecan veya bi korkun var mı canım ? Ben yarın sabah sezaryen olucam inan hem heyecan hem korku hem telaş çok değişik duygular yaşıyorum 😀
mujdefem Seda_Kptn olmazzz mık deli gibi hemde korku yok çok şükür ama heeyecan tavan tanışma karşılaşma dokunma 👼🏻Delirmelik 🤗İsmin tanıdık birine benzetmiş olabilirim hiç konyada bulundun mu?