oykum95 Zynpbal_ benim de haftaya Salı Randevum ondan ama bunları okuyunca bi endişe ettim :/ Betül hanıma gidiyorum , ikisi yan yana olunca orayı tercih ettim ama nasıl işliyor süreç
Ozge56 Zynpbal_ çok itici doktor gittiğime bin pişman oldum sabah 9 da ilk randevu işim 4 de bitti ikide bir su saatte gel diyip durdu 3 kez utrasyina girdim ne resim ne görüntü ne eşi alma hiç birsey yok detayli utrasyon gibi değil siyah görüntü vasat.
Zynpbal_ Ozge56 Evet hiç bir açıklamada yapmıyor suyun fazla dedi amniyosentez önerdi yaptırırsan bebeğini kaybedersin diyor şok olmuştum
oykum95 Ozge56 neden sabah 9dayken 4te bitti ki , niye o kadar uzun sürüyor , ben de gideceğim Salı günü , bi endişe ettim şimdi :/
Ozge56 Zynpbal_ asla yaptırma asla banada dedi. Kaç doktora danistim suyu fazla diye bu yapılmaz dedi azda olsa dedi. Benim 1 bebeğin suyu az su almak istiyor öldürmek istiyor resmen
Ozge56 Zynpbal_ seninde mi ikiz kaç haftalık ikiz gebeliklerde şu fazlalığı ve azlığı çok sık goruluyormuş
Nill14- Kızlar ben düzceden randevu bulamıyorum ankaraya gidicem sanırım birde biz normal kadın doğumdan mı alıcaz randevuyu yoksa perinatolojiden mi ?
Bbbsr Nill14- ilk cocugumda bende düzcedekine gitmiştim o prof olana üniveristede ama bunda bir doktor önermiyorum boludada düzcedede ya ankara ya kocaeli sakarya falan dedide kim var bilmiyorum
Ozge56 oykum95 görürsün gidince canım. Herkes öyleydi benim randevum 9 da ama hastaneden 4 de çıktım 3 kez utrasyona aldı 5 dk bakıp sonra biraz dolaş gel. Boş insan orda herkes isyan ederek çıktı. Birde bed suratli biri kendi onun dediklerini asla ciddiye alma olumsuz birsey derse. Foto yok eş alma yok soru sorma asla yok bebek renkli göstermiyor haberin olsun çıkanlar morel bozuk çıktı. Birde ben 1250 tl verdim hayallerim kursagimda kaldı
Sumiire oykum95 ben ünite gittim memnun kalmadım komşumun 3 çocugundada güneştıba gitti vidyo olarak CD bile verdiler ona
Ozge56 oykum95 orasını hiç bilmiyorum. Ozel hastane takipliyim ben ama perinatoloji araştırmayı önerdi pişman oldum. Güneş tıp en azından foto falan vidyo falan veriyormuş galba
Sumiire Nill14- düzce ünide perinotoloji var adam biraz kaba saba eline bi kağıt bile vermiyor ama illaki perinotolojide olcam diyosan oraya yaptırabilirsin güneştıpta ve çağsudada var oralarada fiyat sorabilirsin