542854 ikiprensannesi__ 33 haftalık olduk oğlumla bugün doktorumuz bizi 39 haftada sezaryene alicakmis 🤲 ama gec olmuyormu 39 hafta 🤷
ikiprensannesi__ 542854 anne karnında bir gün bile çok önemli canım benim ilk gebeligimde 38 de aldılar ama bunda 39 u beklemek istiyorum ne kadar kalırsa okadar iyi bence
ikiprensannesi__ Klaraaa ayy bizede hiç geçmiyor ya zaman durmuş sanki maşallah size sağlıkla gelsin 🤲
ikiprensannesi__ Sazem bendede vardı lütfen üzülme 19 haftada gözüktü dünyam yıkıldı resmen geçer dedimi o kistin adına bişey deniliyor ama unuttum 22 de geçti çok şükür 28 e kadar yolu var merak etme doğmadan geçecek başka bı problem yoksa inşallah 🤲
Mervosssse ikiprensannesi__ 34+4 🙃 bel ağrısı, kasik ağrısı, kramp, kuyruk şokumu ağrısı, kasılmalar, ve baş agrisi haricinde bi sıkıntı yok 😂😂😂 neyse buna da şükür zamanında sağlıkla gelsinler de çekmeye razıyız bu sıkıntıları 😅
Mervosssse ikiprensannesi__ 😂😂😂 Amin teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻❤️ 1 gun bile geçtikçe sıkıntı artıyormuş insan agirlasiyormus. Derlerdi de inanmazdım 😬 Sonucu güzel olsun da varsın çekelim bu derdi 🫠
Sazem ikiprensannesi__ korois plektus kıstı dedı başka bulgu yoktu ama radyoloji uzmanı yaptı detaylı ultrasonu içim rahat değil geçer dedi ama anlıyosunuzdur beni bir de bi kaybım var
542854 ikiprensannesi__ doktorda öyle söyledi ne. Kadar içerde kalırsa daha iyi dedi bı sıkıntı çıkmadığı halde 39 beklicez dedi 😊 ve benim 39 haftam Kurban bayramın 1ci gününe geliyor 😂😂😂 daha gün kesinleştirmedi doktor sadece 39da alicam seni dedi doğuma 36 haftalıkken gidecemngun alicam bakalım nolucak merak ediyorum 😂😂
ikiprensannesi__ Sena00 doktora gittiniz mi antibiyotik felan verir geçer Allah’ın izniyle bol su iç iç çamaşırını pamuklu giy ve utule mutlaka çamaşırını
Sena00 ikiprensannesi__ doktor sürekli fitil veriyor ama banamisin demiyor galiba su az içiyorum çamaşırımı günde abartısız ¾ kere değiştiriyorum pamuklu giyiyorum hiç ütülemedim onuda deniyim 😐