Asiyefdnn ikiprensannesi__ bende 8+2 yim yolun çok başındayız 🥰 fazlasıyla mide bulantısı kusma yatarak geçiyor günlerim 🥲💜
Rabia04_09 ikiprensannesi__ Bizde 38+2 haftalığız kızımla🥰 Yarın son kontrolümüz var anestezi ile görüşeceğiz ve nasipse pazarteside doğum olacak. Son günler baya zorlu ağrılı geçiyor ama bi kaç güne Kozçeşme kavuşacağız 😍
ikiprensannesi__ Rabia04_09 oyy Allah’ım maşallah sağlıkla gelsin inşallah bizede bu zamanlara hızlıca gelelim ya 🤲🥰
Alyel ikiprensannesi__ 18+6 hafta olduk bu gün haftaya 0detayli ultrason var heyecanlıyız daha. Cinsiyet bilmiyoruz bekliyoruz 🥰
Cey_Cey_ ikiprensannesi__ 24+4 üz bizde kızımla 🌹 aynı şekilde akıntı bolluğu yoruyor 🥴 başka sorunumuz yok şükürler olsun sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım kolayca doğuralım inşallah ❤️💐
Slma_aygn ikiprensannesi__ 23+1 oğluşu bekliyoruz bı kızdan sonra şimdilik herşey normal geceleri rahat yatamamam dışında çok şükür yine
Sena00 ikiprensannesi__ 27 haftalık olduk ikinci kızımızı bekliyoruz nasip olursa enfeksiyon başıma bela birde gece mide yanmaları ilk aylar zor geçti atlattim sonrasını hiç bilmedim bile rahattı şimdi gittikçe gene zorlaşıyor sanki zaman durdu artık
ikiprensannesi__ EbrKzlky ayy çok zor ilk gebeligimde benimde çok oldu bulantı bunda yok çok şükür geçmiş olsun geçer inşallah 🤲
EbrKzlky ikiprensannesi__ Geçti dedim tekrar başladı zor ki ne zor 2.hamileliğim 2side aynı geçti malesef 🥴 çok sağooool 🌸
GULMUSTAFA-2011 ikiprensannesi__ inşallah canım hepimizin bebisleri sağlıkla zamanında gelsin insallah
Muczm33 ikiprensannesi__ 22 haftalık olduk bugünn ilk tetenoz aşımızıda bugün olduk akıntı son bir haftadır eskiye göre daha çok
ikiprensannesi__ Muczm33 benimde ay donumlerinde böyle oluyor ya mesela 16. Haftada 20 24 gibi 1 ay dönümünde akıntım aşırı çoğalıyor sonra azalıyor
Sena00 Muczm33 sürekli akıntım var hem kötü kokulu hemde rengi değişik bide ilk gebeliğimde de yaşadım doğum sonrası bebeğime geçtiği de ortaya çıktı bir hafta yoğun bakım da kaldı çıktı şimdi ne yaparsam yapayım geçmiyor
ikiprensannesi__ Sena00 doktora gittiniz mi antibiyotik felan verir geçer Allah’ın izniyle bol su iç iç çamaşırını pamuklu giy ve utule mutlaka çamaşırını
Ulvana Sena00 bende de akıntı var mantar çıktı çok can sıkıcı. 24 olduk plasenta aşağıda bide o var çok korkuyorum.inşallah sağlıkla hepimiz