Meltem_goksenin AngelBaby 35.haftamız bizim de çok şükür şimdilik herşey yolunda 🧿🧿❤️Daha yeni yeni halsizlik olmaya başladı 😊göbüşümü kaldıramıyorum artık 😬
AngelBaby Meltem_goksenin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım canlar ☺️🙏🏻
Maya311214 AngelBaby evet erkek isim kavgaları aşamasındayız şuan :) 13 haftalıkken belli etti kendini vallahi
Feyzaaksuu AngelBaby bebeğe ve kesenin etrafına iyice baktı bir kanama görülmekte, yerleşmeden dolayı olabilir dedi önceki gebeliğimi bu şekilde kaybettim onun korkusu var sanırım😔 rabbim bu defa yüzümü güldürsün inşallah..
AngelBaby Feyzaaksuu Çok geçmiş olsun dilerim bu bebeğinizi kaybetmezsiniz. Peki bunun bi sebebi var mı genetik mi yoksa başka bir neden mi ?
Oya95 AngelBaby bende 9+3 üm mide bulantısı bitmiyor ve tabiki halsizlik ve sürekli uyuma isteği 😔😔 ama tinerde şükür ki bir melek var içimizde onun varlığı ilke direniyorum 😊😇
AngelBaby Oya95 uyuma isteği bende de var birde sırt ağrılarım başladı bakalım daha önümüzde ne maceralar olacak :):)
sdkln AngelBaby Bizde 9+2 yizz 🤰🏻 4-6 arası herşeyi yiyebiliyodum sade kasık ağrım çok oluyodu 6 dan sonrası bulantılar arada kusmalar bişey yiyememe kokudan tiksinmeler başladı hala öyleyiz bakalım ne kadar devam edecek bu durumumuz 😔
AngelBaby sdkln dediklerine göre 11-12 haftaya kadar sürüyormuş tabi bu süreç kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Tavsiyem çubuk kraker ile bulantınızı bastırabilirsiniz
Pinarrr56 17 haftalık olduk 3 hafta öncesine kadar öğürmeler kusmalar vardı şükür şuan sadece sabah bulantılarım var tiksinmelerimde yavaş yavaş geçmeye başladı eşimden bile tiksinmistim şimdi duzeldik tabi🤣🤣🤣
Maya311214 AngelBaby yani şöyle söyleyeyim 2 3 ay arası 2 haftalık bi mide bulantısı geçirdim ama hiç istifra etmedim şak diye mide bulantısı geçti habire yemek yemeye başladım :) gelsin kilolar zayıf olduğum için doktor önemseme dedi ben de hiç takmıyorum
Pinarrr56 AngelBaby erkek kolay geçiyor kim dediyse yalaannn🤣🤣 ilk 3 ay günde 9 kere kustum ne yemek yedim ne bisey evimden tiksindim mutfağın kapısından geçsem kusuyordum tam 6 kilo verdim sadece şu içtim 3 ay bilmem anlatabildimmi🤣🤣🤣
AngelBaby Pinarrr56 ay kıyamam ya o durumda kötüymüş 😞😞 Bana da öyle söylemişlerdi demekki herkese farklı etki gösterebiliyor