Devran AngelBaby önceden yiyosanız bu tiksinti geçiyo bide et balık tavuk şart diyo doktor ben ilk tavuk ve et tiksindim aklıma geldikçe bile maf oldum onun yerine haftada 1 açık havada balık yedim koku gelmemiş oldu. Şimdi çok şükür herşey yiyorum geçiyo yani :)
EsilaErtugrul 7 +4 haftalığım ikiz gebelik geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma. Cok zor dönemlerdeyim😔 serum taktırıyorum bazen doktor zofer diye bir ilaç verdi. Bir an önce bu mide bulantısı geçsin diye dua ediyorum 3 kilo verdim😔
AngelBaby EsilaErtugrul Allah yardımcın olsun canım iki can taşımak daha zor ama yaradan onun kolaylığını bile veriyor tez vakitte düzelirsin inşallah 🙏🏻
deletedmom6295 AngelBaby 33 haftalık olduk😍 arada karın gerdirmeleri dışında geçen haftalarda basur memesiyle uğraştık. onun dışında belirgin bir sorunum yok çok şükür. uyku düzenim yeme düzenim kilo alımımda bir değişiklik yok
AngelBaby Feyzaaksuu kahverengi değil de sarı yeşil arası bi akıntım oldu ve halen devam ediyor iltihap zannettim ama değilmiş muayene ettirdim normal dedi doktor bide kokması öldürüyor beni 🤦🏽♀️ Tahminim sizin de normaldir ama kesin cevabı doktorunuza sorun detaylı bilgiyi overecektir
Diyetisyen 34+3 haftalığım sırt ağrılarımın dışında iyiyim çok şükür. Prensesime kavuşacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla :)
Tugbamete AngelBaby Allaha şükür çok güzel geçiyor 32+4 olduk karın şişliği ve bebiş kıpırdaması harici hiç bi sıkıntı yaşamadım eşimde hamileymişim gibi davranmıyo hiç adam anlayamadı bişe 🙈🙈😂
Feyzaaksuu AngelBaby bebeğe ve kesenin etrafına iyice baktı bir kanama görülmekte, yerleşmeden dolayı olabilir dedi önceki gebeliğimi bu şekilde kaybettim onun korkusu var sanırım😔 rabbim bu defa yüzümü güldürsün inşallah..