• Gebelik
  • Cinsiyet tahmini yapar mısınız 13 haftalık 😊

Minikannesi00 anlamam ama ilk bakınca kız hissettim genelde hislerim cikar kimi tahmin ettiysem cikti🤣 bende 13+4 um haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem 3.supriz minigimin

Mavigozunannesi teşekkür ederim bende kıza yoğunlaştjm hayırlısı olsun 😊 kendi ultrasonunuza yorum yapamıyormusunuz 🤭 14 te tekrar gidicem ben ikili sonucu için ama bakmaz sanırım cinsiyete

Minikannesi00 ikiliye girdim hiç yorum yapmadı ben ultrason a göre değil de his yolu ile yorum yapıyorum kendimin erkek olduğunu hissediyorum 1 kızım var bir oğlum hayırlısı sagliklisi olsun 3. Cocuk ta merak etmiyorsun cinsiyeti pek 🤣

Mavigozunannesi ikisinden de varmış maşallah , benim ikinci olacak . Bir oğlum var inşallah bu da sağlıklı bir kız olur ❤️ benimde 2 tane olsa üçü merak etmezdim 😂 ultrason varsa 12 den at yorum yapalım 😂

laviniamom01 alttaki çıkıntısı yukarı bakmıyor canım açısı dar diye doktor kız dedi ,hayırlısı olsun 😊

Minikannesi00 12+4 te gittim hiç ultrason fotosu vermedi ikili testteki Dr elimde 7. Hafta var oda çok küçük anlaşılmaz 🤣 ama haftaya ogreneyimde kızım bir kız kardes çok istiyor 7 yaşına girecek Ekim de oğlum 4 yaşında o henüz kız erkek ayrımı yapmıyor allahtan 🤣

10 gün sonra