Cinsiyet tahmini yapar mısınız 13 haftalık 😊
edanurrrrrrrrr  bana da bakar mısınız 🤍
@esmerella37 yazdım görmediniz rica etsem bakarmısınız
Ozlemmm35 erkek gibi
edanurrrrrrrrr
Rica etsem bana da bakar mısınız
expectantmom_ erkek gibi
edanurrrrrrrrr teşekkürler ☺️
edanurrrrrrrrr bu arada sen benim 9 haftalık fotoğrafa kız demiştin ,şuankine erkek dedin. Hangisini baz almalıyım 🤭
Minikannesi00 şuan erkek diyorum 😂 onu baz al
edanurrrrrrrrr tamam haber ederim 😂
Minikannesi00 anlamam ama ilk bakınca kız hissettim genelde hislerim cikar kimi tahmin ettiysem cikti🤣 bende 13+4 um haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem 3.supriz minigimin
Mavigozunannesi teşekkür ederim bende kıza yoğunlaştjm hayırlısı olsun 😊 kendi ultrasonunuza yorum yapamıyormusunuz 🤭 14 te tekrar gidicem ben ikili sonucu için ama bakmaz sanırım cinsiyete
Gunay_14_18 2 ye bölündü canım herkes. İleri haftalarda öğrenirim inşallah ,teşekkürler 😊
Minikannesi00 ikiliye girdim hiç yorum yapmadı ben ultrason a göre değil de his yolu ile yorum yapıyorum kendimin erkek olduğunu hissediyorum 1 kızım var bir oğlum hayırlısı sagliklisi olsun 3. Cocuk ta merak etmiyorsun cinsiyeti pek 🤣
Mavigozunannesi ikisinden de varmış maşallah , benim ikinci olacak . Bir oğlum var inşallah bu da sağlıklı bir kız olur ❤️ benimde 2 tane olsa üçü merak etmezdim 😂 ultrason varsa 12 den at yorum yapalım 😂
Minikannesi00 erkek olabilir benim bebişe benziyor
laviniamom01 alttaki çıkıntısı yukarı bakmıyor canım açısı dar diye doktor kız dedi ,hayırlısı olsun 😊
Minikannesi00 12+4 te gittim hiç ultrason fotosu vermedi ikili testteki Dr elimde 7. Hafta var oda çok küçük anlaşılmaz 🤣 ama haftaya ogreneyimde kızım bir kız kardes çok istiyor 7 yaşına girecek Ekim de oğlum 4 yaşında o henüz kız erkek ayrımı yapmıyor allahtan 🤣
Mavigozunannesi öğrendin mi 😂