Minik1Civciv YaseminBatrk bende 16+5 de doğurdum alttan ilaçla ama büyük doğurmak daha zor kolay oldu mu doğumunuz benim içimi temzileidklerinde çok canım yanmıştı çığlık çığlığa ağladım dördüncü ilaçta suyum geldi
Minik1Civciv beyzacmvrc iyiyim çok şükür kanama alanı vardı kayboldu. Rahmin içinde miyom varmış küçük dedi bebeğe bi zararı var mu yok dedi. Üçlü test istedi onu verdim. 16+4 ün şu an. İnşallah bu yavruma sağlıkla kavuşurum.
Minik1Civciv YaseminBatrk 16+5 de sağlıksız gebelikti beni zehirlemeye başlayınca mecburi sonlandırıldı. 😔
aslanprenses_ Allah yardımcısı olsun inşallah. Hatice Hanım sağlıkla alsın yavrusunu kucağına inşallah 🤲🏼
YaseminBatrk Minik1Civciv kürtaj mi oldunuz yoksa suni sancı alıp doğum mu oldum geçmiş olsun inşallah
Minik1Civciv Evafor YaseminBatrk beyzacmvrc Arkadaşım doğurdu çok şükür bebiş de kendisi de iyi çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua eden herkesten. Çok sancı çekti ama doğumu kolay olmuş çok şükür.
beyzacmvrc Minik1Civciv Allah analı babalı büyütsün inşallah ❣️ hayırlı evlat olsun arkadaşınızın gözü aydın ☺️💕 bizde kolay bir doğum ile yavrularimiza bir an evvel kavuşuruz hayırlısıyla inşallah bizimde uygulamaya göre son 30 günümüz kaldı 🌼🐣
Minik1Civciv Gultacimm korkma canım beni düşündüğün için teşekkür ederim iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?
Gultacimm Minik1Civciv cok tesekkur ederim kuzum iyiyim sayilir adetim bitdi tedaviye basladim Allah nasip eder diye dusunuyorum