Minik1Civciv Gebelik zehirlenmesi varmış acil sancı verip doğuma alacaklar dualarınız bekliyorum. Sağlıkla yavrusuna kızına kavuşsun inşallah ❤️🤲🏼
Minik1Civciv beyzacmvrc YaseminBatrk Zynpbal_ Tansiyonu çok yüksek çıkıyormuş 😢 Düşmüyormuş. Lütfen dua edin 🤲🏼
YaseminBatrk Minik1Civciv haftası çok iyi inşallah sıkıntısız kolay doğum olur. Nasıl anlaşıldı gebelik zehirlenmesi oldugu
Minik1Civciv YaseminBatrk doktora gitti tansiyonu yüksek çıkmış doğru düzgün konuşamadım. Kanka dua et acil doğuma alacaklar. Yatış verdiler. Sancı verecekler şimdi gebelik zehirlenmesi dedi çok korkuyorum dua et dedi 🥹 Doğru düzgün konuşamadım.
beyzacmvrc Minik1Civciv inşallah düşürürler de hayirlisiyla alır kucagina Kontrol sırasında mi haberi oldu tansiyonun yuksek olduğu Belirti olmamismi
Minik1Civciv beyzacmvrc Çam sakuraya muayeneye gitmiş sanırım ordan acil yatış vermişler. Şu an hem tansiyonu düşürmeye çalışıyorlar. Hem de rahim açılsın diye alttan ilaç vermişler.
YaseminBatrk Minik1Civciv ay alttan fitil veriyorlar suni sancı oluyor kızımı öyle doğurmuştum ben . İnşallah bir an önce düşer de sağlıcakla doğurur Gelişmelersen haberdar et canım Allah yardımcınız olsun
beyzacmvrc Minik1Civciv anladım canım rabbim.kolaylastirsin summes sebila yesserah ayetini okuyun bol bol doğumu kolaylaştıran bir ayet olduğu soyleniyor meali de o yönde ☺️ Senin bebisin ne durumda bu arada kaç haftalık oldun
Minik1Civciv YaseminBatrk bende 16+5 de doğurdum alttan ilaçla ama büyük doğurmak daha zor kolay oldu mu doğumunuz benim içimi temzileidklerinde çok canım yanmıştı çığlık çığlığa ağladım dördüncü ilaçta suyum geldi
Minik1Civciv beyzacmvrc iyiyim çok şükür kanama alanı vardı kayboldu. Rahmin içinde miyom varmış küçük dedi bebeğe bi zararı var mu yok dedi. Üçlü test istedi onu verdim. 16+4 ün şu an. İnşallah bu yavruma sağlıkla kavuşurum.
Minik1Civciv Evafor YaseminBatrk beyzacmvrc Arkadaşım doğurdu çok şükür bebiş de kendisi de iyi çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua eden herkesten. Çok sancı çekti ama doğumu kolay olmuş çok şükür.