esmerella37 lllllaliyeva cnkü olacagını sanmıyorum oyuzden 3.5 senedir test yapınca insanın yapası gelmiyor 24 ünde randevum var bakalım ne diycekler
myangelson esmerella37 benim de karnım davul gibi oldu 🥴 2 gündür adet olmaya çalışıyorum lekelenme var tam olamadim iyice sistim gecikme de vardı 🥴🥴
xbebegimx esmerella37 hahaha masallah 4 ayligim benim bu kadar yok😂 insallah gebeliktendir ilk haftalar aynen boyle siskinlik oluyor cunki🤭
esmerella37 myangelson yok yapmam hic hevesim yok bnm artık negatif cok etkiliyor beni hastanede neyse ogrenırım zatn yok gözüyle bakıyorum belki süprz olur
myangelson esmerella37 he doğru doktora gideceksin sen o zaman varsa gözükür zaten belki sürpriz olur kim bilir 🤭
bastet esmerella37 Korkma benim de aynı böyleydi simdi hamileyim 5. Ayıma girdim 7 aylık hamile gibiyim ama olsun shdjdnnd
bastet esmerella37 Valla ben hamile değilken de şişkinlikten gazdan ya da belki kilodan öyleydi, 9. Haftada bundan daha da fazla şişti sanki 8 aylık hamile gibi, sonra düzeldi simdi 5. Ayımdayım göbegim su sekilde; Bu da 9 haftalıkken;