Havvanur-kocak Ergvn bı de öyle bı hal aldı ki bı kız bı oğlan diyince üç doktorda bende şimdi detaylı da net deseler bile acaba mi dicem emin olamiycam sanki önceliğimiz sağlıklı hayırlı olmasi tabi ki ama alışveriş yapmak istiyorum artık o yüzden bu merak 😁🤭
Ergvn Havvanur-kocak yaniii evet yaa siz çok beklemişsiniz. İnşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz net istediğiniz gibi 😇
paradise1509 Ergvn ben bacak arası fotosunu 35.haftada aldım, ondan önce hep benzetmeydı %100 sadece doğumda😊
Bensu3457 Ergvn bende 19. Haftamdayım hala öğrenemedim bir kız bir erkek diyip duruyo doktor net birşey yok herhalde doğumda öğrencem 😂
Bensu3457 Ergvn bana hala net birşey söyleyemedi kız gibi dedi sadece detaylı için başka şehirdeki doktora gidicem belki o söyler
Frdhcrt Ergvn Bacım bizim çıkıntılı bebiş erkek diye emin olup kabullendiğimiz kız çıktı ikinci kızım geliyor sen öğrendin mi çok merak ettim seninkinide 🥰
Bensu3457 Ergvn devlette yaşlı bir doktor anlamadım pek memnun değil burdakiler zaten ama mecbur işte başka doktor yok hiç