sulekzl Ergvn ben en son 16 haftamda gittim halen göstermiyor doktor sadece kemik yapısı kıza benziyor diyo 20. haftaya kaldı gösterirse tabi 😊
Hatice_123456 Ergvn benimkide erkek çıkıyor ama henüz ogrenmedim pazartesi ogrenicem Allah izin verirse ozaman yazarım tuttumu tutmadımi ama çoğunda tuttu
Egeminannesi Ergvn canım benim oğlum 17. Haftaya kdr göstermedi başka Dr gitmiştim o da dedi smdiye kdr nasıl görmemişler hemen dedi erkek diye bana da dediler kızdır fln smdi ikinci oğlum olcak mesela hemen gösterdi bu da erkek,😁😁
Ftmaskr Ergvn 17+4 olduk ben de hala öğrenemedim sadece benzetiyolar kesin bişey yok haftaya kontrolüm var öğrenmek ümidiyle 😂😂
Seri2145 Ergvn biİm doktorumuz da 16. Haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi göstermiyordu 22. Hafta da detaylıya girdik kesin bir şekilde erkek olduğunu öğrendik😊
Ergvn Seri2145 bize de denk geldi bu öğrenememe süreci :) o kadar duyardım yokk yaaa öğrenilir diyordum :)
Havvanur-kocak Ergvn bı de öyle bı hal aldı ki bı kız bı oğlan diyince üç doktorda bende şimdi detaylı da net deseler bile acaba mi dicem emin olamiycam sanki önceliğimiz sağlıklı hayırlı olmasi tabi ki ama alışveriş yapmak istiyorum artık o yüzden bu merak 😁🤭