busebilen Limonzeytin Öyle tabiki herşey nasip , bebişlerimizin sağlıklı olsun da normal veya sezeryan hiç farketmez illa ki ikisinin acısı da geçiyor 🙏
yarenh busebilen tam 38 de muayne oldum 1 2 cm aciklik var dedi doktorum 38+4 tey yarin kontrol var bakalim 🌸
busebilen yarenh Hayırlısı olsun , inşallah dilediğiniz gibi olur herşey ve zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷
Senna06 busebilen ben tam 37 haftalıkken girdim çatı muayenesine oda nst de sancım gözüktü diye bi baktılar ki 4 cm açıklık varmış ertesi gün doğurdum
Fatmaa04 busebilen 37. Haftamda gittik yapmadılar galiba her hastane yapmıyor ben devlet hastanesine gidiyorum bu arada
busebilen Fatmaa04 Bende küçük bir tıp merkezine gidiyorum, doğumumu da oranın anlaşmalı olduğu özel bir hastanede yapacağım Allah izin verirse ama belkide şuan tıp merkezinde muayene olduğum için yapmıyor olabilirler veya 1-2 hafta sonra da yapacaklardır belki
Alinrabia Aytengedk bnm günüm doldu daha önce 36 da acilde ilk kez çatı muayenesi olmuştum kendi doktorum hiç yapmamıştı bugünde 40 ı gectigim için yine acil baktı çatı muayenesi ilk kez olmuş oldum o arada hiç yapılmadı yani
Aytengedk Alinrabia bende 38 haftaya kadar ağrılarım fln oluyordu acile gidiyordum acilde hep bakiyolardi ama doktorum 38 haftanın sonunda baktı tam olarak iyice
Melmelomom alparslansmother bende 23 ünde olacağım acaba doğumu tetikler mi bi zarar olur mu diye korkuyorum
alparslansmother Suheda_4406resul o iliskiden bile korktum ben cok asiri kanamam olmustu sular seller gibi akti abartmıyorum hatta beni ameliyata aldilar cok fazla yirtilmis dikildi
nur34_ busebilen kuzum herkesin catisi ayni degil demekki senin catin acilabilirmis benim kizim 3250 dogdu mesela zorlandim baya gercekten bucugu geckin olsaymis daha cok zor olurmus
Meryem-7927 busebilen 37. Haftada oldum canım yanmadı öyle normal doğum olabilirmis ama daha acilmam yokmus ve bir gün sonra kanlı akıntı geldi korktum normal dedi doktorum
busragil 1Bebegimiz iki parmak ile yapıyormuş doktor, maksimum 2 dakika sürüyormuş, büyütülecek bir şey degil aslinda ama herkes bi çekiniyor bence tamamen psikolojik😁 Yoksa 2 parmak bize koyar mı yaa🤣🤣
busragil busebilen ben de normal çok istiyorum, 23 Mayıs’ ta çatı muayenesi olacağım, bekliyorum heyecanla😂
Busrakama busragil bende 23 mayısı beklıyorum çatı muayene sı ıcın asla acı olacağını dusunmemıstım yorumları okuyana kadar 😂😂😂
tugceinci123 Brisii sanırım enfeksiyondan kaynaklı, idrar yolundan gelen bir kanama. Çünkü ne bebeğin olduğu alanda ne de vajina içinde kanama alanı yok, her yer tertemiz çok şükür
362019 busebilen bende 37. Haftadayım bugün muayene oldum yurt dışında yaşıyorum her kontrolde alttan muayene yaptı bugün 1 cm açıklık olduğunu söyledi
Puhu_ishak busebilen benim doktorum sancıların olup doğum başlayana kadar bakmayacagim söyledi çünkü dar çatı sancı ile acilabiliyormus ona o an karar vereceğiz dedi