Humzee16 Esraguvennn bende sütü arkadaşımdan duydum şaşırmıştım hatta. Ama süt süt yapar derlerdi. Anladım canım dikkat ederim İnşâAllah ❤️
Humzee16 ozgegundogdu1903 yaa ne güzel motive etmişsiniz kendinizi. Bende öyle düşünüyorum İnşâAllah üstesinden gelebilirim ❤️🙈
Humzee16 Asliormanci doğumdan hemen sonra mı kullanılıyor canım yoksa bebekte gaz olduğu zamanlar mı?
Humzee16 ZeynepAsyaAnnesi evet sezaryen gibi bir durum olursa mutlaka kahve ve bitter çikolata almayı düşünüyorum İnşâAllah 😌❤️
Asliormanci Humzee16 hayır canım öyle tükettim kuru duyu öyle yedim bide kaynar suya attım suyunu içtüm
2prensesannesiiii Humzee16 hoşaf içiyorum bide bol bol su 3 günlük taze anneyim göğüslerim taş gibi oldu sütten 1.5 2 saatte bi emziriyorum ve emzirdikçe vücut süt üretir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2prensesannesiiii Humzee16 gaz için gazlı şeyler tüketmiyorum kaynar içersem mesela cevizsiz içiyorum ceviz gaz yapar bebeğe kimyon içmekte iyi gelir bebek gazlıysa 🙏🏻
Asliormanci Humzee16 Humzee16 bavuluna ne koyacaksın hastanede gözüm onu görmez ki 😂😂 benim giç bişey görmedi yani lohusa takımı bile giyemedim 🤣🤣
Hazelhazel Humzee16 direkt uygulayacaksin cnm kokusu rahatsız etmiyor yok bunu ilk emzirmeden önce yapman gerekiyor çünkü bebek ilk defa ağzına alicak ya o sırada çatlama ve yara olmaya iyi geliyor inş sanada iyi gelir