Artık 41. Haftaya giricem kendi sancım gelmedi doktor pazartesiye kadar sancın gelmezse yatış verip suni sancıyla doğurtucaz dedi ben çok dua ettim kendi sancım gelsin diye ama gelmedi o büyük gün geldi çattı doktor yatışımı verdi doğumhaneye gittim damar yolu açtılar nst falan derken o korkulu serum geldi suni sancı taktılar ama bende yine bişey arada adet sancısı gibi vurup geçiyor artık akşam oldu serumu çıkardılar ben eski halime döndüm yarın tekrar takıcaz dediler ve yine taktılar şimdi sıkıntılar başlıyor 🥺 birden şilingayla bana bi ilaç verdiler bu arada serumum takılı hala 5 dk sürmedi benim sancılar tavan bu arada açılmama sadece 5 cm benim doğuma aldılar ebeler elleriyle giriştiler diğeri üstümde tepindi resmen ölüyorum sandım diğer ebe benim sancım geldiğinde ikinmamla beraber elleri sokuyodu içeri mahvettiler beni çok zorlu bi doğum geçirdim ama sonun kızıma kavuştum ♥️🤲🏻
Doğum yaptım suni sancıyla 🥺
199887 maalesef Kendi sancindan zor oluyor
53anne Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydın zor bir dogum olmuş geçmiş olsun özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba
199887 yani korkutmak istemem. Ama ben de ilk doğumumu devlette suni sancı ile yaptim. Yani o acıyı çekmektense evde normal sancimi bekleseydim keşke dedim. Ben çok zorlandım hem 12 yıl önce devletteki muamele hem de sancı beni mahvetti. Insaallah bu sefer suniye gerek kalmadan kendiliğinden gelir sancim 😭😭
Fatmamehmetyusuf insalalh kendi sancim gelir
53anne benim doğuma aldılar ebeler elleriyle giriştiler diğeri üstümde tepindi resmen ölüyorum sandım diğer ebe benim sancım geldiğinde ikinmamla beraber elleri sokuyodu içeri mahvettiler beni
Harikasın canım benim bunu okuyan tüm hamileleri nsıl güzel motive ettin. Sizin gibiler daha beter olsun. Bunları yazmanın yeri mi umarım iyileşme sürecinde bu kadar çabuk olur çok iğrenç insanlar var burda.
199887 inşallah aynı durumdayiz sancım çıkıyor acilmam yok benimde bekliyoruz inşallah suniye gerek kalmaz ya
Fatmamehmetyusuf inşallah bol bol dua edelim 😊