aresmia Mavi-koltuk op.dr Hasan Çetine gidiyorum ben. Özel muayenehanesi var eğitim fakültesi tarafında 🥰
Papatyam17 Mavi-koltuk ben de 17+2 günlük hamileyim oğlumuzu bekliyoruz ilk 2 ay kadar devlet Hastanesi’nde Furkan Kemal paksoya gittim aslında doktor iyi ama malum devlet hastaneleri asla özverili değil başta eşimi muayeneye almiyolar randevu gününe 1 gün kala 2 kez iptal ettiler randevumu bir de öncesinde dusuklerim oldlugu için sık sık gitmem gerekiyordu o yüzden Medical Park hastanesi Cem Reşat beye basladik biz şu anlık memnunuz nasip olursa doğum orada olacak ben sezeryan düşünüyorum ama bakalım belki normal doğum nasip olur
Mgdgn Mavi-koltuk üniversite hastanesinde prof.bülent demir e gidiyorum özel muayene 264 TL Gerçekten iyi bir doktor. Riskli gebelik takibi de yapıyor. Benim başta normaldi şuan biraz daha riskli bir gebelik oldu şahsi numarasını paylaştı bir sıkıntı olursa hemen gdebilmem içi iyi ki ona başlamışım. Aklımda soru işareti kaldığında Necmettin bey e gittim. Yine 2. Olurda 2. Görüşe vs ihtiyacım olsa hasan çetine vs gidebilirm ama devamlı olarak Bülent bey e gidiyorum.Normal doğum düşünüyorum sanırım doğuma gelmiyormuş. tam öğrenemedim. İnşallah sağlıkla yavrumuzu kavuşuruz ve iyi ebelere denk geliriz doktor gelmese de problem olmaz.
aresmia Mavi-koltuk Arkadaşım normal doğum yaptı. Banada doğum kanalın uzun normal doğum yapabilirsin dedi. Özel biga royal hastanesinde yaptırıyormuş. Doğum hemen öyle başlamaz her türlü yetişiriz dedi
Mavi-koltuk aresmia peki muayene ve doğum ücretini biliyor musunuz sakıncası yoksa söyler misiniz? Ben ezcan hanımı duydum ama sanırım o da normal doğum yaptır mıyormuş
aresmia Mavi-koltuk Geçen hafta gittiğimde sordum tabiki söylerim. Normal doğum 15 bin, Sezeryan 13, exraları var hafta sonu ya da gece gibi 3 bin tl max. alınan ücretmiş. Bununda 2 binini hastane bin tlsini Hasan bey alıyormuş
aresmia Mavi-koltuk Muayne ücreti 450 tl. Her ay bir kere gidiyorum. Son zamanlarda 15 günde bir çagıracagım dedi. Gerçekten o kadar iyi bir insan ki çok ama çok memnunum. Her gittigimde çok detaylı ilgileniyor. En az 20 dk yanında kalıyoruz. Sürekli takipte asla bir soru işaretim kalmadı kendisine karşı. Doğumu başka yerde yaptıracagım dese koşa koşa giderim
Mavi-koltuk Papatyam17 özel hastanenin ücret tarifesi nasıl? imkanları nasıl bilgi aldımız mı doğumla ilgili paylaşırsanız sevinirim?
aminehumamoms aresmia exstra derken gece ani doğum oldugundamı 3bin tl alıyolar yoksa ücrete ekmi öyleyse bedava da
Mavi-koltuk Mgdgn o üniversitede sanırım bende üniversite hastanesini duydum ama tam şartlarını bilmiyorum ebeleri nasıl iyimi değil mi zor işler gerçekten. Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.
ElifKarata Mgdgn merhabalar doğuma gelip gelmediğini net öğrendiğinzde yazarmisnz. İlk hamilelegimde araştırmada servet hoca sabahın 4 ünde gelmişti doğumuma acil sezaryen oldum. İnşallah öyle.bir durum yoktur.
Mgdgn ElifKarata bir sezeryan doğumunuz varsa 2. Side öyle oluyor yani sizin doğumunuza takipli doktorunuz gelir çünkü sezeryan planlar kendi programına göre
Mgdgn ElifKarata benim yazımda normal doğum düşünüyorum sanırım doğuma gelmiyormuş dedim. Sezeryanı ameliyat olarak ele aldıkları için sezeryan doğumda asistan yada pratisyen olamaz uzman doktor yaptığı için bulunma zorunluluğu var. Gelmeme lüksü olamaz, kendi programına göre sezeryan doğumu planlar.
Mgdgn ElifKarata asistan ya da pratisyen olamaz derken tek başına olamazlar uzmanlığını almış bir kadın doğum doktoru mutlaka bulunur demek istedim 🙏
Mgdgn ElifKarata ayrıca sezaryen olan doğum yapmamış sayılıyor demek istemedim öyle anlaşılmasın, sadece hastane prosedüründen bahsettim. İki doğumda çok zor ama normal doğum doğal bir süreç evde hekimsiz bile yapabilirsin vücut ona kurulmuş. Ama sezaryen doğumu uzmansız yapamayız bu işin uzmanı yanımızda bulunmak zorunda ya onu kastetmek istedim 🙂