Ya kızlar benim gibi hamilelikten dolayı diş ağrısı çeken var mı ne yapsam geçmiyor ve neredeyse 1 Aydır hep dişim ağrıyor artık dayanamıyorum ne kullanabilirim artık bilmiyorum 😣
Hamilelikte diş ağrısı
Evindar ben artık gözümde yaş kalmamıştı ağrıdan okadar yanii canım Allaha şükür bikaç gündür iyiyim
Evindar karanfil koy canım uyuşturuyo en azından biraz rahatlaran hatta karanfil yağı al pamuga dök biraz dişine koy ben birde tuzla gargara yaptm hep
Bende çektim o sıkıntıyı diş ağrısı kabir azabının yarısı derler gecem gündüzüm yoktu 7 haftalık hamileyim 5 haftalıkken doktor raporu ile kanal tedavisi oldum şuan çok şükür iyiyim dayanacak acı değil bence çözümüne bakmalısın acı çekiyosun kasılıyosun ağlıyorsun bebeğe daha çok zararı var bence en iyisi iyi bir doktorunun olması sadece
Evindar canım bende 2 aya kadar çektim o ağrıyı 6 aylıktım uyudugum zamanlar ağrıyı hissetmiyodum uyandığım gibi başlardı çok kötüydüm doktoruma sorduğumda diş doktoru her işlemi yapabilir dedi diş doktoruna gittim antibiyotik bide parol verdi agrım olmadığı zamanlar kullanmıyordum şükür şuan ağrı Yok 1 ay kaldı Doğumuma
Bendede dolgun düşmüştü ce şuna intihap yaptı antibiyotik kullanımını doktorlar öngörüyorlar ama bilemiyorum korkuyorum
2 hafta önce çektim o ağrıyı inanılmaz birşey. Tuzla dişlerimi fırçaladım o biraz rahatlatırdı. Karanfil koyuyordum gün içinde de
Viks sür canım uyusturuyor sonda ağzını çalkala