Ayseleraslan Merhaba hanımlar 24 haftalık hamileyim aşırı şekilde mide yanmam oluyor yandığı içinde kusasım geliyor ve sürekli kusuyorum yediklerimden bişey anlamıyorum bunu çoğunu yaşıyordur önerileriniz ne olur ilaç kullanan varmı doktor tavsiyesiyle pek ilaç taraftarı değilim doğal yöntemlerde deneyen faydalı olan varmı lütfen yaZarsa sevinirim😊
Elifoa Ayseleraslan kişiden kişiye değişir ama 2 şey tek öneririm en çok benim midem yanıyordu hatta boğazımı koparmak istiyordum şimdi 39+3 üm oldugu zaman SÜT İç - Yada gaviscon var mide şurubu. Başka bişey dindiremez o acıyı 😣 Allah acil şifalar versin
Ezgi14 Ayseleraslan bana doktorum verdi. Bircok hamile kullaniyor zaten sizde danisip o sekilde temin edin isterseniz
Burcu3509 23+2 günlük hamileyim doktor gaviscon yazdı . Fakat soda sade içmemi ve uyurken yastığımı yukarıda tutmamı söyledi. Özellikle yastığımı yüksek yatıyorum surubu içmeme bile gerek kalmadı. Reflü olmuşum boğazıma kadar yanıyordum mide suyum geliyordu yanma oluyordu. İnş geçer geçmiş olsun☺️🤗
ElifAbr Ayseleraslan canım gönül rahatlığıyla gaviscon ve rennie kullanabilirsin, doktorumdan onaylı.
Burcu3509 Ayseleraslan Süt içtim belli bi saatten snra daha fazla oldu. Ama sade soda iyi geldi hemde mineral bakımından hem bana hem bebişime iyi geliyormuş bana iyi geldi dene canım sende ☺️🤗
KeremSevda27 Ayseleraslan sodayi sadece mide yanmasi için degil canm mineralli su oldugu icin bebekte kemik gelisimi icin gerekli o yuzden zaten icmen gerek
SukranGencbulut Ben daha 19 haftalığım ama benimde çok oluyodu doktora söyledim.Bunun normal olduğunu kızartmalar salçalı ve baharatlı yemekler çok yememem gerektiğini söyledi.ben de ağrım olduğunda bi kase yoğurt yerim bana iyi geliyo inşallah seninde geçer canım bi an önce💕
Ayseleraslan SukranGencbulut o kadar dikkat ediyorum ki baharat kullanmıyorum zaten artık bir süre kesiliyor bu durum ama bi başladımı 2 3 gün sürüyor
Burcuuuercin Ayseleraslan 1) bir bardak soğuk sütü yudum yudum içmek veya bir kase yoğurt yemek 2)salatalık yemek 3)muz yemek Bana bunlar çok iyi geldi. Midemden damağıma kadar yanma hissediyordum en iyi sütle rahatladım 😊