Bet1 onehappymoom üstteki bebeğin kalp atışları alttaki senin kasilma ve sancıların. Doğum başlamış sancin sık demeleri için en az 60 hatta 90 falan olması lazım hemde o karelere bolmusler ya onların sık sık olması lazım yüksekte kalp atışında ki gibi
adn111 Deletedmom_116 karnımda toplanıyor onu hissediyorum ama sancı vs yok doktorumda hala cevap vermedi
Deletedmom_116 Bet1 Yakin 38 bebeğimin gelişimi durmuş 36+2 de kalmış kontrolum var eğer gelismezse bebek kaldirirsa suni kaldirmazsa sezeryan
Bet1 Deletedmom_116 o zaman baya yakın canım doğumun sağlıkla al inşallah benimde erken doğum riskim var doktorum 2 3 hafta daha dayanması lazım dedi ama bekliyorum bakalım 31+1im daha
Deletedmom_116 Bet1 Bizimde 26 dan beri riskimiz var ha geldi ha gelecek habire Hastanedeyiz şükür dayandık bu zaman kadar iteleye kakalaya inşallah senin bebiste en az 35 i görür kuveze falan girmeden kucağına alırsın🥰
Bet1 Deletedmom_116 inşallah bende 17 den beri daynamaya çalışıyorum ilk oğlum 34+0 da doğmuştu buda en az o haftayı görür inşallah o kuveze girmemisti inşallah bu da girmez 🤲🏻
adn111 Deletedmom_116 benim doktorum 37. Haftada gittiğimde 40. Haftaya kadar bekleyelim dedi senin doktorun ne dedi sancin vs oluyor mu nstde
Deletedmom_116 adn111 40 a kadar cikti sadece dün önce daha yukske cikiyodu bende kontrolü bekliyorum eğer gelişim olmazsa ya suni ya sezeryan tabi gelemzese
Deletedmom_116 adn111 durmuş 36+2 de kalmış 38 olması lazimken iki haftaya yakın oluyo 36+2 dendi o günde kalmış 3050 falan olması lazım yanilmiyosam Beklemedeyiz bakalım gelmezse 26 sında getircez