Bet1 Deletedmom_116 o haftalarda değilim daha ama 31. Haftadayim daha dün 140 160 arasiydi genelde 160 gibiydi biraz kasılma ve sancılarım da var hatta
Deletedmom_116 onehappymoom Pwki doktorun bu konuda bişey söyledim sana şu kadarı ideal şu kadarı Anormal gibisine
onehappymoom Deletedmom_116 160lar flan normal kabul ediliyor genelde düşmesi sıkıntı diye biliyorum ben
Deletedmom_116 onehappymoom senin sancinla orantılı sanırım sancı olunca bebeğin kalp hızı artar diye biliyorum benimki ara ara 40 a çıktı orantısız bı sekilde
Bet1 onehappymoom kasılma ve sancı yok burda canım şu şekilde bakılıyor kareler var ya orda çok sık olması diğer karelerde de tekrarlaması gerekiyor birde en fazla 50 olmuş benim 60 70 arasiydi mesela sıklığı azdı ama seninkinin sıklığı da az
adn111 Deletedmom_116 tekrar nst istendi ilk nstde hafif sancılar çıktı ama tekrar nst çektiğimde yine aynı şekilde 130 140 çıktı kalp atışı doktorum ameliyata gittiği için gosteremedim WhatsApptan yolladım sordum
Deletedmom_116 onehappymoom var ama Düzenli değil ve yüksek değil kasılma sancı çıkmış yüksek olmayınca tedirgin etmek istememiş galiba
adn111 Deletedmom_116 benide korkuttun yahu doktora mesaj atıp duruyorum 😅 ama bebeğin hareketlerini hissediyorum bende sancı vs yok