mucizemizibekliyoruzz Sakaryali54 benimde biraz önce karnım ağrıdı bir anda çıkardım midem kötü oldu anlamadım bende baktım doğum belirtisi olabilir yazıyor ama bilemedim. Sabahta nişanım gelmişti.
Hazal89 Deletedmom00012 Aynenn daha az önce uyumaya çalıştım uyutmadı çıkacak diye korkuyorum😂😂 sürekli bi aşağıya baskı bi itiş kakış ne oluyor anlamadim ama inanin korkuyorum kizlar ilk defa bu kadar rahatsız etti hareketleri
Deletedmom00012 Hazal89 herkeste olduğuna göre normal demekki. Sesimi duydu sanırım bu gece fazla rahatsız etmedi
Sakaryali54 mucizemizibekliyoruzz valla bnm kusmam hep var da bgn bi panikletti beni karnm tas gbi oldu ve baya kaldi oyle sonra gttm cikardm bi rahatladm ki sormayn.bel agrim yok kasik agrim yok nisan yok herhalde dogum skintisi dgl bnmki.sali ya da carsambayi beklicek oglum az daha sikicak disini napalm
mucizemizibekliyoruzz Sakaryali54 hadi hayırlısı bakalım. Bende bulantı kusma hiç yoktu bir anda çıkardım zaten
Almanyagelini mucizemizibekliyoruzz Bende de bulantı kusma hiç yoktu, ama bugün bulantı beni mahvetti, hala kendime gelemedim 🙈 Kusabilen bir insanda değilim, bi çıkartsam rahatlayacağım ama...
Efulim123 Deletedmom00012 ara sıra oluyordu ama dün daha yoğun hissettim. Bir de karnım aşagıya indi gibi geliyor. Bilemiyorum 🤔
Reyhanaselya Deletedmom00012 bende 36+4 iki gecedir sabaha kadar doğru düzgün uyuyamıyorum aynı ağrı oluyor
Almanyagelini mucizemizibekliyoruzz aynen öyle valla🤢 Bir de söylemedi ayıp 4-5 gündür ishalim, bugün daha da şiddetlendi, karnım da normale göre çok fazla kasılıyor. Allah hayırlara çıkarsın, ne oluyor anlamadım doğrusu🙄
Almanyagelini mucizemizibekliyoruzz Az daha dursaydı, 11 gün sonra annem gelecek 😀 Tabi şaka bir yana 36+0dayız, kendi gelişimi içinde biraz daha dursa iyi olur. Rabbim sağlıkla yavrularımızı hayırlı vakitte kucağımıza almak nasip etsin inşallah😍