Esraguvennn Gunes76-36 yani tekmeye göre değişir tabi ama sanmam bişey olacağını. Benimde oğlum bir kaç kere bilmeden yaptı bir kere kucağıma otururken pat diye kendini bıraktı falan ama bişi olmadı. Allah koruyor bence o konuda bebeklerimizi. İçini rahat tut.
kadertugrul7 Gunes76-36 benim oğlum uyurken üzerime atlamisti bişey olmadi şükür biraz ağrım oldu korkmayin
Gunes76-36 Ebrarkubra yok cok şükür herhangi bir sebebei yok yani aslinda konusuyor ama kendini tam ifade edemiyor ve herseyi hemen anlamıyor aciktim ,susudadim gibi cumleler kuruyor
Ebrarkubra Gunes76-36 anladim canim bir tık hassas olabilir siz yinede pedagogdan destek alabilirsiniz kardeşi olacağını söylemek için ancak bu şekilde one geçebilirsiniz… çünkü gebelik dönemi ile bitmiyor doğumdan sonrada sıkıntı yaratabilir bu durum
kadertugrul7 Gunes76-36 yoktur inşallah bizimki ara ara yapiyor bunu kızınca da yumrukluyor karnimi bende seslenmiyorum artık kardeşin ağlar felan diyorum çok şükür birakti vurmayi güzelce soyleyince
mcya1 Gunes76-36 2 yaşında benimki de anlamıyo anlatsam da fena bi de 🤦🏻♀️ küçük kardeşlerin kaderi 😂