mcya1 Gunes76-36 sanmıyorum benimki de küçük tepikliyor sinirlenince 33 haftalık oldum bi şey olmadı dikkat etmek gerekiyor tabi yine de
Gunes76-36 mcya1 tabiki dikkat etmek gerekiyor bazen hic farkinda deilken hop karnimin üstüne atlıyor gerçekten zor bi süreç rabbim yardimcimiz olsun insallah ,zavalli bebeisim simdiden cekiyor abisinden😑
Elaninannesii01 Ben doktora sormuştum sen uzanırken karnını üzerine bile çıksa bişe olmaz dedi benimkide vuruyor çünkü
mcya1 Gunes76-36 2 yaşında benimki de anlamıyo anlatsam da fena bi de 🤦🏻♀️ küçük kardeşlerin kaderi 😂
Ebrarkubra Gunes76-36 canım benim kızımda karnıma oturuyor zıplıyor vuruyordu çok şükür birsey olmadı ama olabilirdi de dikkat etmek lazım ben kızıma kardeşi olacağını ve bu şekilde vurduğunda kardeşinin canının yanacağını anlattim şimdi vurmak yerine seviyor dikkat ediyor.. anlatmayı deneyebilirsin
Gunes76-36 Ebrarkubra bizimki henuz konuşmaya baslamadi kac kerre anlatmayi denedim yok hic orali olmuyor sanirim beni anlamıyor
bu_partideyalnizsin Gunes76-36 ya arada bir ben de bir yere carpiyorum korkuyorum bir sorun oluşturur mu diye ama bebek o sıvı içinde korunuyormus çok sert bir darbe değilse bence korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum
Tugraseda Gunes76-36 bebekler cok korunaklılar rabbim onları öyle bi sarmış sarmalamışki dışarıdan gelicek darbelere karşı inanılmaz korumadalar. Korkmayın allahın izniyle bişecik olmamıstır
Ebrarkubra Gunes76-36 konusmamasinin bir sebebi var mı özel değilse yani pedagog veya bir çocuk gelişim uzmanı ile görüşmeyi denediniz mi
Gunes76-36 Ebrarkubra yok cok şükür herhangi bir sebebei yok yani aslinda konusuyor ama kendini tam ifade edemiyor ve herseyi hemen anlamıyor aciktim ,susudadim gibi cumleler kuruyor