Binnurr1 Kızlar artık malum kendimi göremediğim için tüyleri alamıyorum doğru düzgün. Hiç ağda yapmadım son haftalara yakın gitsem olur mu. Bide göbek bölgesine komple yaptırsam zararı olur mu sizce
pelinden Binnurr1 ben 25. Hafta gibi gittim bir de sonlara doğru gitmeyi düşünüyorum.. çok şükür bir sıkıntı yaşamadım 🙏🏻 göbek çevresini aldırmadım ama
bitterciko Binnurr1 33. Haftadayım ağda masasından yazıyorum 😂oh ne güzel valla yattığın yerden temiz temiz böyle
naz_ozz Binnurr1 off benimde göbeğimde kıl var alsam mı almasam mı kafam karmakarışık bir şey olmaz herhalde ya🥹🙄
Aaaysee Binnurr1 ben gittim 34 te bir sey olmaz canım ama göbek bölgesini aldırmadım alınca sonra daha çok çıkıyor almayınca kendiliğinden gidiyor sonra diyorlar ki benim doğumdan sonra gitti o kıllar
Binnurr1 pelinden Ayy ne güzel bende gidicem bakalım cesaretimi toplayıp. Benim göbek bölgem biraz tüylüydü çoğalmış sanki iyice almam lazım onuda
Binnurr1 bitterciko Bende 33. haftadayım bu aralar gitsem bide doğuma yakın gitsem yeter mi acaba. Aciyomu peki🥺
Binnurr1 Aaaysee Bende cesaret edip gidim o zaman☺️ Canım benim öncedende vardı azalıcağını düşünmüyorum hiç
Adigepsase Binnurr1 benim iki gün sonra doğumum var geçen hafta bacağımın yanında ağda denedim alerji gösterdi mecbur jilet kullancam 😔
Binnurr1 Adigepsase Benim bacağımda yok lazere gitmiştim çıkmıyo ama önceden agdayla alırdım alerjim yoktu. İnşallah orda alerji olmaz. Ben geçen gün jiletle hep kestim her yerimi ya🥺
Binnurr1 naz_ozz Ben doktora gittiğim zamanlar Venüs traş bıçağıyla görünen kısmı alıyorum. Çıkınca aynı çıkıyo kalınlaşma falan olmadı ama komple almam lazım böyle rahat olamıyorum
Adigepsase Binnurr1 benim de lazer yüzünden çıkmıyor sadece genital bölgem de ve göbek bölgem de hormonlardan dolayı çıktı ama kuzenim de ağlaya karşı alerji çıkmıştı bacağına bir dene ne olur ne olmaz dedi iyi ki denemişim bende de çıktı hayırlısıyla doğumu atlatıp rahata kavuşmak istiyorum 🤲🏻
Rabissssscee Binnurr1 12. Haftadan beri göbeğimi aldırıyorum doktoruma sorarak aldırmaya başladım bir sorun olmayacağını söyledi 🤗