ozgegundogdu1903 Mervenrdrmz canım bu kilo olayına takılıp hiç hamileliğini zehir edip kendini üzme ben 38+4 te 2500 kilo bebiş doğurdum gayet sağlıklı aynı sen gibi üzülüp ağlıyordum sürekli kilosu çok az diye sonra anladım ki boşuna kendimi üzmüşüm
Mervenrdrmz ozgegundogdu1903 Yaa çok şükür doğmuş bebeğiniz. Yok ben öyle çok üzülmüyorum yetemedim diye üzüldüm birazcık ama hayırlısı olsun öyle çok sorun etmedim
Mervenrdrmz Hilalmvc evet aslında kafama takmak istemiyorum böyle şeyleri ama hafta kilo postlarına baktığımda bebeğimin gelişmesini sağlayamıyorum diye üzülüyorum biraz galiba ondan biraz kafama taktım. Ama öyle çok aman aman üzüldüğüm bi konu değildi sadece bir sorayım dedim
Mervenrdrmz 17sen yaa inşallah hiçbir problem olmadan bebeğini kucağına alırsın kimi kilo alsın istiyor kiminin fazla büyüyor 🤷🏻♀️😂
Deniztrn Mervenrdrmz eğer normal doğum istiyorsan, 3 kg falan olursa cırt diye doğurursun 😅 ben şahsen öyle dua ediyorum.. yani 4,5 kilo bir tosun doğurmak beni korkutuyo.. burda ay bebek kilolu diye sezaryende yapmıyolar 😅
Deniztrn Mervenrdrmz kızımı 25 haftalık 900 gr doğurdum sancı aynı şiddette oluyomuş öyle dediler ama doğum çok hızlı ve kolydı. Yinede Allah bu durumdan her anneyi korusun.. 2,5 kilonun altında 4 kilonun üzerinde olmayan kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Havvaca Bence gayet normal. Burdan bakıp üzme kendini. Ki boy kilo koyaslamqsk yaparken cinsiyet baz almıyor çoğu insan kız bebekler daha zayıf ve daha kısa oluyo. Erkekler daha iri ve uzun