Esra06e nurs2103 tıp fakültesine gidiyorm bende ama ordaki özel doktora Mehmet Murat Seval sadece muayne ücreti veriyorum çok memnunum her seferinde sormak istediğin bir şey var mı diye soruyor eşimde giriyor benimle
Ecemakkuzu Bende Ankaradayım etlik şehir hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorum yanlış özeldeki doktorlarda dahil hepsi sezaryen dan yana extra para aldıkları için korkuyorum ve sezeryan olmak istemiyorum asla etlikte dogum yapan varmi aranızda?
nurs2103 Esra06e çok iyi olur teşekkür ederim doğumu ücretli mi peki bide o doktor da dogum yapan tanıdığınız var mı memnun kalmışlar mı doğumunuz normal mi sezersin mi olucak sizin
Esra06e nurs2103 henüz hiç bir şey demedi ama giden çok arkadaşım var hepsi çok memnun doğum için bir ücret yok herşeyi karşılıyor devlet sadece muayene ücreti var
Mervealemdar Esra06e bende bugun zar zor randevu aldim kendisine cok doluyms hasta takipcisi olarak ama dogumu ben ucretlu olarak duymustum birde dogum sekline nasil karar veriyor onu merak ediyorum
Esra06e Mervealemdar hiç konuşmadı ki bir şey demedi bakalm 6 anda randevum var sizin ne zaman randevunuz
Mervealemdar nurs2103 normal 5 sezeryan 2 bucuk diye duydum ama bu doktor normal doguma fazla girmiyomus ogretim uyesi oldugu icin planliymis surekli ne kadar dogru yanlis okadarini bilemiyorum ama özel hastaneye gore kat kat iyi özel hastanelere maalesef guwenim yok bn biraz israrci davrandim muane gunumu aldim cok sukur
Mervealemdar Esra06e 30 una almistm ama sanirim iptal olacak kanamam var ve betamin yukselisi yavas acildeki doktor kimyasaldan supheleniyo ozamana kadar dusmezse giderim duserse allahtan gelen bsie yapacaknbiseyim yok