Daisy0000 nurs2103 Evet.Ama diğer doktorları da iyi denemek için farklı doktorlaruna da gitmiştim. Genel olarak hepsi ilgili tecrübeli
tuq_ba nurs2103 Bilkent şehir hastanesi Burçin salman iki hamileliğimde de ona gittim bu üçüncü gene ona gitcem tavsiye ederim
Edolili tuq_ba Merhaba, bende devamlı Necati beye gidiyorum ama bu sefer Burçin Salman a aldım ilk defa gideceğim doğum izninde gibi birşey okumuştum burda doğum izninde mi yerine birisi mi bakıyor yoksa kendisi var mı. Ve memnun musunuz acaba 🌺
hulya1406 nurs2103 bir kızım var Ankara Bilkent şehir hastanesinde Necati hocaya gittim çok memnundum şimdi yine ona gidiyorum.Herşeyi en ince ayrıntısıyla inceleyen soru sorunca terslemeyen cevap veren ender doktorlardan biri kendisi.Tavsiye ederim.
tuq_ba Edolili şimdi izinli mi bilmiyorum ben ikili taramaya gidecektim ona randevu almadım daha valla iki hamileliğimde de hep ona gitti çok doktor denedim ama en güzeli oydu bu hamileliğim de direk onu düşündüm başka doktor aklıma gelmedi bile
tuq_ba Edolili bu hamileliğim de daha hiç gitmedim haftaya gidecem özel takipliyim ama devlete de gidiyorum evet evet söylüyor güzel ilgileniyor isterseniz bı deneyin memnun kalırsınız inşallah
Pinarbek nurs2103 şehirde doğum yaptım sezeryan çok zor oldu ama hemşiresinden doktoruna herşey çok iyiydi odalar temiz her türlü nazımı kahrımı çektim Allah razı olsun
Pinarbek nurs2103 ramazan Erda paya gitmeye çalıştım hep ama doğuma kim denk gelirse o giriyor Adnan Kaya girdı yanlış hatırlamıyorsam
glz87 nurs2103 eğer imkanınız varsa sincan lokman hekim hastanesini tavsiye ederim melike hoca çok iyi bir doktor ilgilenmesi çok iyi çok memnun kaldım ben doğum paket olarak aldım son 3 ayım var doğumuma imkanınız varsa gidin derim☺😉
GizemBurak nurs2103 gölbaşı devlet hastanesi Esma Nur Sert Cakir ozele gitmemem icin tek sebep bu doktr yoksa inan ilk dogumum ozelde olmsdu o doktorma gdrdu hem cok ilgili hem guleryuzlu