Withaysa rabis_66 canım 172 boyundayım 105 ile hamile kaldım. 30. Haftamdayım hala aynı kilodayım. Bebeğim iki hafta önden gidiyor kilosu vs gayet iyi. Şekerden şüphelenildi ama o tahliller de temiz çıktı. Doktorum dezavantajlı başladık ama kilo almaman bizim lehimize dedi. 😊
rabis_66 Withaysa bu konuda tek olmadığımı bilmek beni sakinleştirdi ve motive etti. Valla çok karamsardım ve korkuyordum ayy hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🤲🏻💕💕
Babyykmz rabis_66 ben boyuma gore kilolu hamile kaldim. 1.58 boyum 76 kilo ile hamile kaldim 21+5teyim suan 79 kiloyum
rabis_66 Babyykmz bebeğinde ve sende bir sağlık sorunu yoksa kontrollü bir şekilde de kilo alırsan senin şu an kilon aşırı değil 😊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💕🤲🏻
minikoannesi123 86 kilo ile hamile kaldım, 32+4 olduk 100 kilo oldum :)) boyum 170 o yüzden hem kaldırıyorum kiloyu hem de ben çok hareket ediyorum. Allah’a şükür ben de bebekte iyi bir sıkıntı yok bu zamana kadar.
rabis_66 minikoannesi123 çok şükür bizim de durumumuz çok iyi ama böyle olumsuz sözler insanın moralini bozuyor işte 😒 hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alalim inşallah 🤲🏻💕