SeherNilgnBakrc Derya341986 ben trendyoldan aldım 20-25kasım yine indirimler başlayacakmış ordan başka markalarada bakabilirsin hem olmazsa iade sorunu da çıkmıyor
Civcivimm Mrvkrgl06 kız ben ordan iki tane takım aldım piyasadaki en iyi en uygun mallar o sayfada var yani diğerlerine göre ucuz demek istedim tatlım yoksa ordada 150 den aşağı düzgün bişey yok
Meli Busrakaya ben gittim lcwdan aldım şu minie mouselu modelinden bide eminönünden bordo bi pijama takımı aldım
Civcivimm Mrvkrgl06 https://www.instagram.com/p/BpdFS6nFhy1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3jfi5yxndqoc Aldıklarımdan biri buydu mesela ama farklı ürünler gelmiş diğer aldığımı bulamadım sayfada
Bsrerkk mucizem_0809 havuzluhan da uygun değil en uygun takım 180₺ başlıyo bilginiz olsun ben normal gecelik takımı aldım
mucizem_0809 Bsrerkk ben ona razıyım 😀 300-400 lerde gördüm hep bide tesettürlü olunca mecbur düzgün bişe almam lazım pata küte odaya dalarlar hastanede gelenler çıldırtırlar beni
Ruzgarr Busrakaya ben sabahlık,gecelik,pijama 3 lü takımı 210 tl ye aldım.sadece gecelik 85 tl sadece pijama takımı 85 tl.tercihe görede alınabilir.en uygun fiyat buydu
DiDem123 [bilinmeyen] hastane çıkışı zıbınlar bebek kıyafetleri ayakkabıları beşik bebek arabası puset oto koltuğu bebek banyosu süt sağma makinası. Kuzum aklına ne geliyosa orda var ve uygun aldık hemde kaliteli
Bsrerkk mucizem_0809 o zaman bi bakın havuzlu hana ben 65₺ normal alt üst pijama aldım önden düğmeli çok hoş 😁
ary9595 Busrakaya ben Eminönü havuzlu handa lohusa sepeti var ordan aldım. Beyaz dantelli bi takım 180, aynı şekilde kuş doğumum olacağı için 2. Takımıda üstü kadife içi gecelik 3 parça takım 160 tl aldım. Ama sonradan kullanacağım seyler aldım.
ary9595 Busrakaya çekim yaptıracağım için biraz kıydım açıkcası yoksa çok daha uygun var :) bakabilirsin oraya tavsiye ederim
suhedas2 AyazAdamom urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/bayan-3-lu-lohusa-pijama-ve-sabahlik-takimi-1-sinif-urun-382806645
Dygdyr Lohusa sepetinde uygun takımlar var. Ben biri sabahlikli, diğeri sabahlik olmayan 2 takım aldım ama gelmedi hala yeni sipariş verdim.. Mahmutpaşa'da 120 liradan başlıyor ve modelleri sınırlı ve güzel değil. Ben 2 takımı 159 liraya aldım..
M3lt3m Gecelik ve sabahlık alan arkadaşlar ne renk aldınız beyaz mı yoksa başka renk mi renk konusunda kararsız kaldım 😊