Aysnrbtnn Shdskr vakti geçti dediler ama olabilir miyim ki 33 haftalığım bende ondan korkuyorum ya bişey olursa diye illa ameliyatlık bişey gerekmez ki biyerde paslı çivi bile batsa ay Allah korusun
Shdskr Aysnrbtnn sağlık ocağındaki hemşirene sorabilirsin. Bebek hemşiresi olması lazım senin takibini yapan
Yazmelegi_ Deletedmom_50 valla ebe bana dediki 2 doz olacaksın başka yok dedi bende iki dozu da oldum tek doz fayda etmeyebilir demisti
Yazmelegi_ Deletedmom_50 valla ben ilk dozu vuruldum ikinciye kontrole gittiğimde ebe aşın da var vakti gelmiş dedi vurdu bi sor istersen
Ed11 ezydn ben oldum bırıncıyı 2 17 sinde olacağım Allah’a şükür hiç bi yan etkisi olmadi ol bence eline paslı bişey batar keser bişey olur
Tubabebe ezydn doktorunun ne dediğini bizimle de paylaşır mısın bende merak ettim,2.gebeligim olmasına rağmen kafam karışık 2.de de olmalı mıyım diye
cookiemonsterr ezydn ben doktoruma sordum canım çok önemsemediğini söyledi, son 1 yıl içerisinde tetanoz için şüphen yoksa yaptırma dedi yoktu yaptırmadım
Kahyaasena ezydn oldum ben ikisinide bence olmalisin çünkü doğumda her türlü metal aletlerle temas halinde olucaksin yani
Aysnrbtnn Elenor hemşire var ama her gittiğimde deprem bölgesinde aşılar dedi aşı yok dediler gidip alayım dedim gelir dediler sonra da haftan geçti dediler bende anlamadım bide ilk gebeliğim cok tecrübeli değilim
Elenor Aysnrbtnn evet aşı sıkıntısı varmış ben bugün oldum yaa ebe elimde 3 aşım var birini sana yapıyorum ancak 2. Dozda ne olur bilemiyorum dedi.. inşallah doğumda bir sıkıntı çıkmazsa sorun olmaz bunun İçin şu an bebeği rahatsız etmeyin stres yapıp 🥹
Busra__06 ezydn ben oldum şahsen olmakta fayda var diye düşünüyorum ne olur ne olmaz evet eskisi gibi değil her şey steril ama ufacık bir ihmalde pişman olmamak için olunmalı bence