Gozde_52 Herkese merhaba 🌸 13 haftalık hamişler bebekleriniz kaç grm ve kaç cm şuan biz 82 grm 8 cm olmuşuz🥰
Alir Gozde_52 13e merdiven dayamışlar da muhabbete dahil olabilirler mi 🫣☺️ Biz 12+5 olduk bugün , doktor cinsiyet tahmininde bulunmak için erken dedi de maşallah erkenden öğrenenler varmış burda ☺️
Gozde_52 Sitare21 evet bugün belli etti kendini ikinci kez oğlum olacak Allah nasip ederse 🤍🙏🏽 sizinki bellimi?
Sitare21 Gozde_52 yok daha belli değil perşembe kontrolüm var belki söyler dr.Saglikla kucağımıza aldirsin Rabbım.
Gozde_52 Helinkoc canım bence gayet iyi artış görünüyor normalde iki kat olması beklenir, ama sen yinede doktora görün derim ama artışın kötü değil benim fikrim 🙏🏽🥰
Gozde_52 Ecearel2022 Maşallah subanallah 41 kere Rabbim nazarlardan korusun vsaglikla gelsin minik prenses 🌸🤍
Gozde_52 Alir elbette tabiki olabilirsiniz 🦋👌 Maşallah subanallah 41 kere Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla gelsin inşallah 🥰 evet erkenden öğrenende var bazısı gösteriyor hemen 🌼
Gozde_52 fztanne_ Aynıyız hemen hem bizde yarın 13+4 olacağız ama bugün ikili taramada küçük bey kendini 14 haftalık olarak gösterdi🙈🥰
Aylanursu Gozde_52 13+6 artık son günümüz 13 üncü haftamizda 12+5 iken gitmiştik 75 gramdi boyunu tam hatırlamıyorum erkek olucak nasipse inşallah miniğim☺️
Mavigozunannesi Gozde_52 bende 13 +2 ikili teste gittik geçen hafta onun sonuçları için haftaya randevu alcam 14 hafta olmuş oluyor cinsiyete öğreniriz bence diye düşünüyorum
Gozde_52 Mavigozunannesi bende daha bugün gittim iki teste biraz geç kaldık sanırım benim küçük bey 14 haftalık gösterdi kendini ikili testte iyi çıktı herşeyi fakat dortlude görmek istedi🌸