YigitPoyrazMomm Seren16 ah ah herşeye zam biniyor bende özelde doğum yapmak istiyorum istedim hastanelirin içinde hiç birşey yok en kötüsü ne bakıyorum herşey var bu zamanda napacagiz ilk gebeliğim hangi hastanede doğum yapma konusunda kararsız kaldim😣😣
Seren16 YigitPoyrazMomm banada sehr hastanesini bir ovduler en son bir tanidigi ,dogumu baslamamasina tagmen 34 haftalikkensancin baslamis deyip ciger gelistirici vurup dogum icin yatisa aldilarki sancisi daahi yokmus. Kendi istegi ile imsalayip cikis yapti cok kotu dedi hapishane gibi simdi aritmi ile anlasmis o haziran icin arotmi 14 demis
Emineqk Yldzzz16 kuaför lohusa şerbeti oda süsleme doğum sonrası anne ve bebeğin kontrolleri fotoğraf var mı tam anlayamadım ama 4 ay önce teyzem orada doğum yaptı fotoğrafta dahildi fiyata doğumdan çıktıktan sonra bebeğin ilk kıyafetleri ve boş bir anne çantası
cemreakgn Seren16 ben ayşegül iltaç akkurt takipliyim pembe mavi ve acıbademde yaptırıyor doğum iltaç hanımı kesinlikle öneririm acıbadem 38-40 bin pembe mavi 20 bin
Rabia1636 Havvaca 1 mayısta kontrolüm vardı ozaman çıkıp konuştum herkese farklı bir ücret söylüyolar canım anlamadım bende 😒
Gokce-98 Nev esentepe hastanesi, hamileliğimin başından beri Gönül Doyrana gidiyorum takipli olduğum için normalde sezeryan doğum da 9000 TL, muayene 465 nst 100 TL canım