Seren16 Merhabaaa guzel annelerr. Bursada dogum icin anlasan fiyat alan varmi. Dogum icin sgkli ucret ne diyolar ozellikle esentepe hastanesi ve doruk ne olur destek olurmusunuz 🙏
Aytekin1 Seren16 esentepeye gidiyorum muayene 465 tl doğumda hem sezaryen hem normal 9500 dü 2 ay önce şuan artmışmıdır bilemiyorum.
Bcb2445 Doruk şubesine göre fiyat değişiyormuş Nilüferdeki yeni bina 16 binmiş Çekğrge 12 Yıldırım 9.5 muş tabi duyum bu net bikgiyi gidip öğrenmek daha sağlıklı olur..
Emineqk Bir ay öncesinde sordum doruk nilufer sigortalı 16 bin sigortası, 18 bin üstelik hiç bir şey yok içerisinde. Bugünde çekirge doruğa sordum sezeryan normal 11 bin TL içinde herşey mevcut
Seren16 Cok tesekkur ederim balikesirde yasiyorum ama hastane secengim olmadigi icim esimde uzman ailemin yanjnda bursada dogum yapmayi dusunuyorum daha 15+4 uzde hayurlisi bakalim cokmu erkenden ayarliyorum bilmiyorum.
Havvaca Seren16 şu an erken çünkü siz doğum yapana kadar fiyatları çok artar ben 8 haftalıkken 4500e doğum yaptı arkadaş sonra 7500 oldu en son 10.500 temmuzda tekrar zam gelecek mesela.
Aytekin1 Seren16 bende neşe kaplan karakaşa gidiyorum 2 tane neşe hanım var orda. Doktorumdan memnunum ilgili güler yüzlü.
Emineqk Yldzzz16 kuaför lohusa şerbeti oda süsleme doğum sonrası anne ve bebeğin kontrolleri fotoğraf var mı tam anlayamadım ama 4 ay önce teyzem orada doğum yaptı fotoğrafta dahildi fiyata doğumdan çıktıktan sonra bebeğin ilk kıyafetleri ve boş bir anne çantası
Keremzozan Yldzzz16 bende Songül yapıcıya gidiyorum inşAllah orda doğum yapıcam bilgi aldınız mı doğum için
Yldzzz16 Keremzozan inşallah doğumla ilgili bildiğim sezeryan vrya normal fark etmez 10 bin tl oda süsleme dahil 1 gece yatırıyolarmış başka bilgim yok
Havvaca Rabia1636 bende takipliyim en başından beri oraya gidiyorum doğum bjrimine gittim bana 10.500 dedi takipliye 9 bin demedi şaşırdım bu mesaja ne zaman konuştunuz siz
Rabia1636 Havvaca 1 mayısta kontrolüm vardı ozaman çıkıp konuştum herkese farklı bir ücret söylüyolar canım anlamadım bende 😒