Karadenizzz61 Gzm2781 ben de üç ayıma gircem galiba benimde büyüdü yaa hissediyorum dün bu kadar büyğk değildi 😂😂
esraEb Karadenizzz61 6. Ayım doldu anca çıktı karnım. Kilo da almadım zaten 3 kilo aldım henüz. 1.68 boyum. Uzunm diye belli olmuyor herhalde 🤷♀️ Herkes bu aydan sonra birden çıkacak diyor. Bekliyorum bakalım
Karadenizzz61 esraEb uzunlarda daha çok belli oluyor göbek ya bence ince uzun olunca göbek pırtlıyor ajgshs
esra1791 Karadenizzz61 16. haftadan sonra çıktı göbeğim 19 haftalık hamileyim şimdiden 6 kilo aldım 🤣🙈
Havvaca 14 birden pörtledi şu an 28 gören kaç gün kaldı diyo 2 bucuk ay demeye utanıyorum yarım dünya oldu
Goksu2023 Pantalonlarınız ne zaman olmamaya başladı benim 19.hafta hepsi dar kesim pantolon, kot olduğu için hiçbiri olmuyor anca bol kesim beli lastikli olanlar denk geliyor
Karadenizzz61 Goksu2023 ayy biz 11 haftalık olucaz geçen hafta giydim bir pantolon aşırı daraldımmm içinde kilo almamışım hiç ama çok genişledim basenlerim bir anda büyüdü
esraEb Karadenizzz61 beni gören hamile bile demiyor. Biraz da bol giyiniyorum. Karnımda kâse var gibi. 😄ama çıplak gözle kendim bakınca aaaa evet bu gebelik karnı diyorum 😄
OkrHalime Bizde 14 haftalık olduk ilk gebeliğim göbeğim var iyice çıktı sanki 6 aylık hamile gibiyim şuan pantolonlarımın hiçbiri olmuyor bakalım hafta nasıl olacak inşallah çok çıkmaz 🙈
AmineSH yenibirannis aynen 21.hafta 5 bitmiş mi oluyo ben öyle biliyorum ama uygulamada 4ay 3 haftalık dedi çok şaşırdım 21 nasıl 4ay 3 hafta oluyo