ilaydacetin42_42 Hilal_yaman Bende çok korkuyorum 38 haftayım normal doğum dedi doktorum sizce genel anestezi ile sezeryanamı girsem yaşım daha 18 ilk gebeliğim 🥹
yenibirannis ilaydacetin42_42 bende öyle düşünüyorum yaşla alakalı degilde bende panik atak var ve stresten heyecandan tansiyonm cikiyor
Nazugrak16 ilaydacetin42_42 normal doğum kadın için en güzeli için yenileniyor Hemen bebeğine bakabiliyorsun birşey olmadıkça sezeryan olmayin
Ruuveydaa Hilal2 geçen bir yakınımda aynısını söyledi şimdi bilmiyorsun rahatça git 2 düşünürsen doğum korkusu daha fazla oluyor dedi Allah bize sabır versin 😂🫶🏻
Hilal2 Ruuveydaa öyle valla şimdi ben sezeryan olcam hele bugün doktor hazıran 27sinde falan alalım bebişi dedi öyle diyince anam beni kesecekler korkusu başladı 2. Gerçekten daha kötü ilkinde ne yasıcagını bilmediğin için evet korkuyosun ama ne yasıycan bilmiyosun 🤣🤣🤣
pandoraninkutusu Biz 36+2 olduk doktor normal doğum dedi 31 mayıs çatı muayenem ver ne bir korku be bir heyecanım var neden bilmiyorum 🤷♀️ korksamda dogurcam korkmasamda bence öyle diye diye duygumu yitirdim işk gebeligimde😅😅
Ebru_turk Benimde ilk doğum yaşım 24 oğlum ters olduğu için sezeryan dedi doktorum oğlum dönerse normal diyorum ama sadece 6 günüm var 22 Mayıs’a sezeryan günü aldık acaba beklesemmi kızlar dönermi ne diyorsunuz bende normal doğum çok istiyordum.
Ruuveydaa Ebru_turk tam olarak kaç aylık benim ki normal doğum pozisyonun da ama doktorum her an her dk değişebilir ters olsa bile hemen sezeryana gitme dedi ama zamanı dolduysa ufaklığın orası ayrı
Fifii07 Ebru_turk youtubeden bebeği döndürmek icin yapılan egzersiz hareketlerine bak canım. Son ana kadar bekle hemen sezeryan düşünme. Bende 38+5 deyim oglum geç döndü hala kanala girmedi dogumun zor olabilir istersen sezeryan yapalım dedi ama ben 25 mayısa kadar bekleyecegim. Her bebek geleceği günü bilir icini rahat tut zor da olsa eger normal yolla gelecekse normali dene bence ben öyle yapacağım önemli olan doktorun degil senin ne istediğin
Ebru_turk Ruuveydaa 38 +3 günlüğüz şuanda 2700 de kg doktora geçen çarşamba gitmiştim ozmn da artık büyük olduğu için de dönmesini istemem filan demişti bende tehlikelidir ozmn dönmesi diye düşündüm yoksa hep normal doğum istiyorum ağrılarımda arttı ve iyice ağırlaştım. Oturup kalkınca çok ağrım oluyor sizlerde de öylemi.
uzlet Hilal_yaman canım kızlar hiç korkmayın korku bebeğe de stres yapar rahat olur doğuma yakın bol egzersiz yürüyüş yapın merdiven içinip çıkın bolca hurma yiyin ve doğum sancılarınız başladığında hastaneye gitmeden sıcak duşun altında bir süre durun sıcak su rahminizi rahatlatır gevşetir doğumu kolaylaştırır ve ıkınma konusunda gerekli videolara bakın nasıl olacağını az çok önceden bilgi edinin en azından. Rahat olun emin olun ki güzel geçecek en güzeli normal doğum 🌸 tabi sağlık açısından sezeryan gerekmedikçe. Ve bolca dua tabiki. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah 🤎
Ruuveydaa Ebru_turk zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyor insan çok ağrı varsa senin canını acıtıyorsa çokta beklenemez gibi tabi benim şahsi düşüncem umarım herşey hayırlı şekilde istediğin gibi olur 🫶🏻
Merveincim Hilal_yaman hiç korkmayın bende doğumum yaklaşınca korktuğumda falan kendimi hep sakinleştirirdim. Muayeneye gittim 2 gün sonra sezeryan doğum yaptım ve bebeğim şuan koynumda uyuyor 1 ay 2 günlük oldu ne çabuk zaman geçti hiç bişi Anlayamadım. Hele sezeryan doğum yapacaksanız korkmayın tavsiyemde spinal. Sonrası evet ağrı vs oluyor en fazla 1 hafta yada 10 gün sonra geçiyor. Şimdiki aklım olsa korktuğum zamanlar için boşuna endişelenmezdim. Hiç bir şey korktuğunuz gibi değil doğum yapınca anlarsınız ne demek istediğimi o yüzden boşuna kendinizi harap etmeyin
pandoraninkutusu Ebru_turk inşallah döner ya kız mı erkek mi erkekse bekleme olablir ama kızı bilmiyorum