Esesss 39+4 um artık dogurup hayırlı ve saglıklı bır sekılde kurtulamk ıstıyorum cok agırlastım varmı benım gıbı doguramayan toparlanalım
muser24 Esesss 39+4oldum ben de, gelmeye niyeti yok gibi, hamileliğim boyunca hep erken doğum riski vardı, iğne ve haplarla geciktirmeye çalıştık, küstü heralde, şimdi de o gelmek istemiyor 🤦🏾🤷🏼😁
Esesss Tugce0142 ay aynı seylerı yasıyoruz benımde bası 1 hafta onden gıdıyo dedı ama pek takmıyolar 1 hafta onden oldugu ıcın herhalde 2 hafta onden gıdınce sorun oluyomus
Melek0606 Esesss aynı haftadayiz ve aynı gündeyiz tık yok resmen hani bide kız bebekleri erken gelir derler 2. Gebeliğim üstelik bilmiyorum sonumuz hayırlı ve kolay doğum olsun bı avazda kurtulalım inşallah🤲
Esesss Melek0606 kız bebegıne evet erken derler bende kendımı oyle tesellı edıyorum erkek gec gelır derler ama ıkızler burcuna dogru yol alıyorum ya kafayı yıycem😂 ne guzel sımdı dogsa boğa olcak
Semanur21 Esesss cuma günü sancılarla hastaneye gittim sıfır açıklık düzensiz sancılar çıktı eve döndüm burda o kadar cinsel ilişkisinin faydasını gören oldu ki bende deneyeyim dedim . Denedik şun minik kızım yanımda ilişkiden hemen sonra sancım tuttu ve doğum yaptım denemiyorsanız bi deneyin derim gerçekten faydası varmış ki ben asla hareketli biri değilim yürüyüş bile yapmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Humzee16 Semanur21 daha önce nişanınız gelmiş miydi birde ardından hemen suyunuz mu geldi sancılarınız mı sıklaştı? Son olarak korunarak mı oldu acaba 🙈🙈❤️
Semanur21 Humzee16 hayır ne nişan ne su hiçbişi gelmedi korunmasız oldu ki zaten doğumu başlatması içinde korunmasız olması gerekiyor gece sancılarım tuttu sabaha kadar çektim sancıları baktım olmuyor gittim hastaneye bir parmak kadar açıklık var dendi buralarda olun sıklaşırsa gelirsiniz dedi ebe hastane evimden 60 km uzaklıkta ben eve dönmek istedim çünkü oğlum kreşteydi onu almam gerekiyordu eve döndüm sancılarım sıklaştı ebe sıcak su torbası verdi biraz rahatlattı ama sıklaştırdı akşam 11 e kadar evde sancı çektim sonra yola koyulduk p sırada meryem ana otunuda suya koydum hastaneye vardığımda saat 12 yi geçiyordu ve 10 cmlik açıkla hastaneye yetiştim 1:27 de doğum yaptım