_brcu88_ Aylanursu evet kız öyleydi ben duyduğumda da niye o kadar pahalı orası bilmem …bu fiyata herşey dahil mi acaba bide o var
_brcu88_ Aylanursu aynen mesela bizim hastanede doğum parası 7000 ya tek kişilik odada yatmak istersen falan ayriyeten 1000 TL de oda fiyatı ödüyorsun ozaman sorduğumda öyleydi iki kişilik 650 3 kişilik 400 olması lazım
_brcu88_ Aylanursu ha bilmiyorum ki ben tek kişilik özel odaları sormuştum 😂belki farklıdır ikisi şimdi gidince bidaha sorcam Haziran’da bidaha ki randevumuz sizin ne zaman
Aylanursu _brcu88_ 26 sında canım benim randevum bende bı soruyum bizde tek kişilik özel oda isteriz büyük ihtimalle
_brcu88_ Aylanursu sor bakim bi sen 26 sında bana da haber ver bende Haziran da sorayım bi🤣😂zam gelmişmi gelmemişmi bi kontrol edelim😂🤣ben tek istiyorum yaaa en fazla olsa iki kişiliğe yatarım yani daha fazlasını istemem bilmiyorum rahat edemem
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 sjdsjs enişteeğğğ nolur keyfiminkahyasına izin ver Kız adın bilmiyom sgkds ondan nickini söyledim
Sacmalama_engiinn Alimenur katılmak isteyen adını soyadını tcsini ayakkabı numarasını yazsın grup yöneticisini de oylamayla seçelim sandıkta em çok kim çıkarsa o yönetici olsun djdsjdsj
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 evet ya bana yaramadı konya havası bugün benim d8gumgunum kocam uyanır uyanmaz ona küstüm kutlamadı diye adam neye uğradığını şaşırdı daha gözümü yeni açtım diyor dhfsj