Yshlt Burcu3509 bolluk, bereket. Parlayan,parıldayan. Birde bir arkadaşım Allah’ın cennet bahçesi demişti oğluna koymuştu.
YusufZeynep Kzysmom Çocuğa güzel isim koymak annenin ve babanın en önemli görevlerinden birtanesi. Bu güzellik anne ve babaya kalmış ama şunu da unutmayalım. RABBİMİN en hoşuna giden iki isim : Abdullah ve Abdurrahmandır. Bilmenizi istedim.
Yshlt YusufZeynep düşüncelerinize inancınıza sonsuz saygım var dayımın adı Abdullah dedemin adım Abdurrahman. Ama nerede yazıyor Allah’ın sevdiği isimler şudur diye? Lütfen yanlış anlamayın bu yazdığımı ama çok tartışmaya açık şeyler yazıyorsunuz ve insanları yönlendirmektir bu fikir vermekten ziyade. 🌸
YusufZeynep Yshlt (Allah indinde en güzel olan isimler, Abdullah, Abdurrahmandır.) [Müslim] Sahih hadistir. İlahiyat mezunuyum kusuruma bakmayın yazmalıydım kaynağını, benim hatam. Bilgim olmayan bir bilgiyi yazmaktan RABBİME sığınırım.
ozlemrcp76 fatma2344 hayirla olsun valla guzel isim benim kiz kardesim ali asaf diyor onu kiramadigimiz icin kabul ettik birdahaki olursa insallh ona koyariz ama geceten cok hos bir isim😍
Devran 18+3 olduk oğlumun adını devran koyduk bekarken hep derdim Allahım bana erkek evlat nasip ederse ismi devran olacak 😊 eşimle daha ilişkimiz başlamadan şu çocukça muhabbetler varya 😊 evlenince çocuğun olunca adını ne koyarsın sorusu 😂 ordada devran demiştim yazışmalarımı hiç te silmedim 😂 sonuç devran ❤️
bhytkn Ygtzynp haddimi senden öğrenecek değilim.istediğime istediğim yorumu yaparım.ne farkederki dedim sadece.benim laflarım seni mi gerdi.rahatsız olan okumasın.azıcık eleştiriye açık olun.yavrumu nasıl eğiteceğim konusunda senden eğitim alacak değilim canım kusura bakma.yeterince eğitimim görgüm var bu konuda.tenezzül edip sana cevap verdiğime şükret 😉 😉😉
Ygtzynp bhytkn cümle içinde geçen çirkin seviyesiz uslüp, ego ve argo.Nasıl bir pskoloji ve yaşanılmışlık ki kelimelerle ifade yerine saldırı tercih edilmiş.🤭Tabiki bana sormayacaksın ama kendi iç dünyanada sorma bütün iyi niyetimle bir uyarı.🙏Umarım her zaman böyle değilsindir Ya da yardım alacak kadar farkındasındır🙄.Arkadas isim sormuş farklı amaçlarla sayfasını kirletmek istemiyorum amacı dısına cıkanlara ben prim vermem.Sağlıcakla🙋🏻♀️
bhytkn Burcu3509 😭😭😭akşamdan beri ağlıyorum bana cevap vermedin diye. modernsiniz ya siz cevap vermeyin 🤣🤣🤣