deletedmom947 Kzysmom yazdığınız iki isimde Allah’ın 99 isminden biri. Yazarken dikkatli olmak lazım boşuna günaha girmeyin🤗
Burcu3509 Clover Teşekkür ederim . Zaten ailemin yarısı Almanyada yaşıyor biliyorum ne kadar zorluklar çektiklerini eşim tek isim istiyor ve Türkçe karakterler geçmesin (ş,ç,ğ,ü,i) gbi bunları istemiyor. Bizde ne koycağımızı bilemedik 🙈🤗
Ygtzynp bhytkn kadın modern isim mi klasik mi koysam diye sormamış.Yardımcı olmayacaksan yorum yapma mecbur değilsin.Birinin hayatına karısıp komik ve saçma yorumunu yapma hakkını ve gereksiz öz güveni nerden buluyosunuz anlamadım.Yakında anne olacaksınız uslubunuzu haddinizi öğrenin ki gelecek nesilleri yetiştirirken aynı yoldan gitmesin yavrunuz
Burcu3509 Ygtzynp cevap bile verme gereksinimde bulunmadım kişiye ne desem boş çünkü . Önerinin ne demek olduğunu bilemeyen birisyle kafa yormak istemedim.
bhytkn Ygtzynp haddimi senden öğrenecek değilim.istediğime istediğim yorumu yaparım.ne farkederki dedim sadece.benim laflarım seni mi gerdi.rahatsız olan okumasın.azıcık eleştiriye açık olun.yavrumu nasıl eğiteceğim konusunda senden eğitim alacak değilim canım kusura bakma.yeterince eğitimim görgüm var bu konuda.tenezzül edip sana cevap verdiğime şükret 😉 😉😉
bhytkn Burcu3509 😭😭😭akşamdan beri ağlıyorum bana cevap vermedin diye. modernsiniz ya siz cevap vermeyin 🤣🤣🤣
Yshlt Cansucancan Aren, Eren ile çok karışabilir “sadece yorum..” bende Arden’i çok beğeniyorum ama eşim istemiyor
Yshlt Burcu3509 bolluk, bereket. Parlayan,parıldayan. Birde bir arkadaşım Allah’ın cennet bahçesi demişti oğluna koymuştu.