1850 Hllhlt bizdede kan uyuşmazlıgı var. Benımde kanamam oldu ıkı kez 13. Ve 24. Haftalarda vuruldum kan uyuşmazlığı iğnesini. Kanama olursa erken vuruluyor. Ben ıkı kez vuruldum sımdıye kadar
Aminea Bizde de var kan uyuşmazlığı ilk bebek düştüğünde iğne vurulmuştum cok pahalı bir iğneydi. Bu gebeliğimde de haftaya i.c. test olacak bakalım 28. Haftada kesin vuruyorlar benim bildiğim birde doğumdan sonra vuruyorlar diye biliyorum benim annemle babam arasında da varmış ama annem biz hiç bilmiyorduk bile uyuşmazlık olduğunu hiç bir sorun yaşamadık demişti. Kardeşim ve ben gayet saglıklıyızz bende negatif olduğum için ama kardeşimi bilmiyorum.
Hdamla BusraKula önceden 28.haftaymış ama artık Doğumdan sonra yapıyorlarmış benim doktorum böyle söyledi ve kanaman lekelenmem vs olursa hemen doktoruna bildirmen gerekiyor canım
Haticeozturk Hllhlt bende var her ay kanama.olmadigi surece yapmiyolar 28 haftada kan testine gore bir tane birde doğumdan sonra bebek anne baba kanını aldıysa yapiliyo
MomBse Hllhlt evet vuruyorlar bencede vurdur sende ben zaten vurdurucaktım negatif de olsa pozitif de olsa yani ki zaten kararı sana bırakmıyor doktor