mucizemizibekliyoruzz Sil12 nerden gördünüz haberi paylaşabilirmisiniz? 2011 den beri olan bir uygulama bu ve sadece ihtiyaç sahiplerine 4 aşı parası veriliyor. Haberi paylaşırsanız biz de aydınlanırız şuan hiçbir şey anlaşılmıyor dediklerinizden çünkü.
Sil12 mucizemizibekliyoruzz inanmiyosan eğer sosyal hizmetlerden bilgi alabilirsin arkadaşım şuan o parayı alıyor p.tesi bende başvuru yapacam ..
Yasemindemirtas Baktım birazda şartlarında maddi durumu yetersiz , bebeğine yeterli kontrolu yaptıramayan ailelere veriliyormus.
Sil12 Evremada yanlış bilgi olduğunu düşünüyosan yapmak zorunda değilsin. Yanlış olsa ben yapicam demezdim ve arkadaşım da alıyor
mucizemizibekliyoruzz Sil12 inanıp inanmama meselesi değil. Böyle bir şey varsa haberi de vardır biz bulamadık eğer siz paylaşırsanız bizde bilgilenmiş oluruz. Tam bilgi vermiyorsunuz ki ben başvuracağım diyorsunuz
Englishteacher Sil12 net bilgi vermiyorsunuz ki sadece ben ptesi başvurcam arkadaşım alıyor diyorsunuz? Gördüğünüz haberin kaynağını paylaşsanız okadar post açmışsınız ama bilgi yok
bhdrrabia Sil12 ama sadece yardıma muhtaç kişilerde geçerli öyle herkese vermezler yani gelir durumuna bakılır
kardeleng Sil12 başvuruyu yaptıktan sonra bizleri de bilgilendirebilir misin canım hiç yoktan bebeğin bir ihtiyacını görürüz o parayla