Sil12 10 kasimdan sonra doğum yapacaklar bebek 2 yaşına girene kadar her ay 150 tl veriyolar kızlar vakifa gidip başvuru yapın
elifelifelif Sil12 Aşı parasi ne alaka ki. Çoklu dogumlarda veriyor devlet cocuk basina 150 tl. Onunla karıştırıyor olmayasınız.
serapinci Sil12 herkese vermiyorlar ki durumu iyi olmayana veriyorlar oda araştırıp bakıp öle veriyolar galiba
deletedmom6295 herhangi bir geliri olmayana veriliyor bildiğim kadarıyla. uzun zamandır da olan bir uygulama(2011)
Sil12 Hayır kızlar bu yeni çıktı kasim 10 dan itibaren bebeği asiya düzenli goturdugunuz takdirde paranız tam yatırılıyor benim arkadaşım da şuan aliyo . Sosyal hizmetlere gidip başvuru yapiyosunuz arkadaşlar bende pazartesi baş vuru yapacagim
Nrgll Sil12 canim dogum yapmadan oncemi basvuru yapmamiz gerekiyor orasini anlamadim.. Subatta dogumum olacak benim
mucizemizibekliyoruzz Sil12 nerden gördünüz haberi paylaşabilirmisiniz? 2011 den beri olan bir uygulama bu ve sadece ihtiyaç sahiplerine 4 aşı parası veriliyor. Haberi paylaşırsanız biz de aydınlanırız şuan hiçbir şey anlaşılmıyor dediklerinizden çünkü.