A0- 4521 ben 36+1 ilk hafta genelde önermiyolar kuzum ya çocuk şiş oluyomuş ya ilerde şekil bozukluğu olabiliyormuş o yüzden ikinci haftasında yaptır bence eltimler öyle yaptırdı bi sorun yaşamadı
Allahkahretmesin1 4521 şehir hastanesinde bebek yaşına girmeden yapıyorlar mı ben 1 yaşından önce yapmıyorlar diye biliyorum
Cicegim38 Allahkahretmesin1 YAAA SAOLLLASSİNN CANİMMM SENDE GELEBİLİRSİN İLDEM 3 DEYİM A LARDA 😂😂🥰🥰 HANGİ DOKTORA GİDİYON
Zehraaa- Hnd3535 Hastanedeyiz, sancı kanama durduruldu gözetim altındayım. Her an her şey olabilir İnşallah hayırla 30 haftalara ulaşabiliriz 🤲😔
Hnd3535 Zehraaa- kanama sancın durduysa ne güzel 🙏 Allahım sizinle olsun dualarımdasınız sağlıkla ilerlesin 🥰
Nrmrv FilizinAnnesi ben de Fatma hocaya ya da Ayşe dişliye gitmeyi düşünüyorum ikisi arasında çok kararsızım . Siz memnunmusunuz detaylı bilgi verip ilgileniyor mu?
FilizinAnnesi Nrmrv Fatma hoca çok tatlı dilli ne sorsan hemen aydınlatıyo bi güven veriyo. Aklınıza takılan herşeyi telefonda sorabiliyorsunuz. Ben doğumumu da Fatma Hanımla yapıcam inşallah 🤲
Allahkahretmesin1 Cicegim38 ay bir ara ona mı gitsem diye düşündüm aslında ama çok yoğunmuş sanırım bir de benim daha önce kayıplarım var ki yüzden bu doktorla başladım bununla bitireyim dedim çok şükür memnunum
Eybikk Cicegim38 bende bu sefer Tekden de Ahmet acer diye bir doktor varmış hastane Sahibi benim müşterim oda önerince bir deneyim dedim bakalım Tekden bir tık daha uygun hem fiyat olarak da
Cicegim38 Allahkahretmesin1 memnundan degistirme bende ilk ozleme gittim hala gidiyorum degistirmek istemiyorum mrmnunum normal yani evet yogun kapida biraz bekliyoruzz
Cicegim38 Eybikk disariyi bilmiyorum da bazi yerler 450 felan aliyo.muaneye tekden 500 aliyor ucuz oldunu bilmiyodum 😂😂ben doktor iyi gie gidiyorum