A0- 4521 ben 36+1 doğduğunda ben de o şekilde düşünüyorum size de şimdiden geçmiş olsun Rabbim daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin
Cicegim38 Eybikk ha bilmiyorum valla izmirden annemlerin yanina geldim burda durmadigim icin ve hastanelerin fiyatlarinj da bilmiyorum acikcasi hangisi yakinima geldiyse ona gittim iykide gitmisim memnunum 😂🥰
Eybikk Hnd3535 hiç sorma memorial bu ara yapmadığı zamları yaptı valla , doğum kim bilir kaç oldu en son arkadaşım 5 ay önce 14 bine doğurmuştu
Hnd3535 Eybikk offf offf off ağzım açık kaldı resmen. Özgüç beydr aşırı yoğun yaa mesajlara fln hep geç cevap veriyor önceki gebeliğimde doktorum oydu o zaman bile cok yoğundu şimdi iyce artmış hastası 😢 kendime doktor bulamıyorum kayseri de
Melikenl Eybikk 16 bin dediler canım. Eşim askerî personel olduğu için 14 olur dediler. Tabi o bile pahalı 🤷🏻♀️
Aosmsnpw Eybikk Ben system hastanesi ile bugün görüştüm 12 bin dedi fakat ne süsleme var ne başka bir şey. Sadece doğum sonrası fotoğraf çekimi var. Arkadaşınızın paketi içinde neler vardı?
Eybikk Hnd3535 sabahları tüp benek kliniğinde öğleden sonra hasta kabul ettiği için baya yoğun benim de tüm arkadaşlarım özgüçte doğurdu ama fiyatlar malesef …. Ben bu hafta tekdeni deneyeceğim bir de oranın fiyatları da uygunmuş bu doktoru da çok övdüler